Aysegulozercoskun Uyku Eğitimine ne zaman başlanmalı bir de nasıl bir süreç oluyor kitap tavsiyesi verebilir misiniz kızlar
ozgiltrr Aysegulozercoskun bebeğiniz uykuyu çok sevecek kitabını tavsiye ederim hem de cesaretlendiriyor sizi 🥰 bence ayağa kalkmadan en kolay yolu ne kadar erken o kadar iyi
Birmartannesi ozgiltrr ayağa kalkmadan evet ama o kitap çok boş başka bir kitap bulun ayni seyler kadının Instagram sayfasında yazıyor
Mom14 AtaVeAnnesii piş piş elektirik süpürgesi sesi açtım ben buna yere yatırdım yorgan serip yanında hep yattım ağlıyodu kucağıma alıp kokuyodum geri yine ağlıyodu sürekli böyle tekrarladım uyudu 1,5 saat sonra ilk zor oldu ama oldu
Alp17 Aysegulozercoskun ben 8. Ayda verdim. Keşke daha erken yapsaymışım. Uyku kalitesi arttı. Önceden ayakta sallarken daha çabuk uyanıyordu veya geceleri daha çok kalkıyordu
Birmartannesi Alp17 nasil yaptınız ben biriyle görüşmüştüm 15 gün güzel ilerledi sonra bazı şeylerden dolayı bebeğime inisiyatif vermeye başladım ve su an eğitimin e si yokkk başladığım an l krizler çıkıyor