ZEHRA_ASEL Arkadaşlar aramızda 1 yaşından önce inek sütü yada bu pınar devam sütü veren oldumu arkasını okudumda 6 ay üzeri bebeklerde muhallebilerde yapılabilir yazıyor ama +1yaş yazıyor kullanan varsa söyleye bilirmi
Ozgebrar2019 ZEHRA_ASEL Süt bi işlemden geçtiği zaman, yani muhallebi, yoğurt yapılınca 1 yaşından öncede verilir. Ama direkt içmesi için 1 yaşını geçmesi gerek
aybukemom ZEHRA_ASEL ya ben yaşından 10 gün dalan önce vereyim dedim hem içmedi hemde içtiği azcık şey aşırı gaz yaptı
2balbiranne ZEHRA_ASEL ben kızımı sütten kesince yani 13 aylıkken vermeye başladım. Bu sütten kendisine pankek.tavuk göğsü yapıyorum güzel oluyor 20 aylık hala veriyorum. Ama sizin bebek küçük daha direk vermeyin muhallebi olarak verebilirsiniz
minnakmommy ZEHRA_ASEL canım benim doktorum verebilirsin dedi kızım 8 aylık birşey olmaz dedi bende dün akşam aldım deneyeceğim
ZEHRA_ASEL Ozgebrar2019 ama arkasında 6 ay üzeri bebekler için doktor onaylı kullanabilirsiniz yazıyor hani bu pınarın içimin yeni çıkan devam sütü varya ondan 4 yaşındaki kızıma aldım dedim belki küçüğünede olur şubatta 1 yaşını dolduruyor
Ozgebrar2019 ZEHRA_ASEL Pınar devam sütünden hiç kullanmadım o belki 6 ay üzeri için kullanılıyor olabilir 🤔 Ama ben inek sütünden bahsettim 🤗
ZEHRA_ASEL Ozgebrar2019 evet bende inek sütü çabuçak vermeyi düşünmüyorum doktorumuz 2 yaşa kadar verme demişti
ZEHRA_ASEL aybukemom denemedim hiç ama bu pınar ve içimin yeni çıkan devam sütü güzel büyük kızıma veriyorum 4. 5 yaşında çok sevdi demir, çinko, b12 vitaminleri elementleri var onu bir deneyin
whitepearlsmother Ben 10 aylıktı bi üç kutu alıp denemiştim bi sorun olmamıştı az kaldı 1 yaşına diye verdim şuanda mama veriyorum bi öğününe de süt veriyorum
Deletedmom_36 whitepearlsmother ya kizlar sormak istedim benjm kizimda 18 ayinda sutten kestim 3 hafta once bende bu pinar devam sutunu merak ediyorum oyle direk paketlemi veriyoruz isitip mi veriyoruz🙄
whitepearlsmother Deletedmom_36 ben ısıttım verdim çünkü soğuk içeceğini sanmıyorum kızımın maması bile biraz soğuk olsun almıyo
ZEHRA_ASEL Deletedmom_36 ben bazen direk veriyorum bazen hafif ısıtıyorum 1 saate kadar içmesi lazım devam sütü olduğu için kilo da yapıyormuş yeni doktorumla konuştum bize günde 1 bardak verebilirsin dedi çünkü vitamin yoğunluğu içinde olduğu için kilo yapıyormuş pınar devam sütü ve içim devam sütü
Zeynepazram Deletedmom_36 benim kızımda bir yasında ilk defa aldım icmedi sulandırdım cok az icti bende ziyan olmasın diye muhallebi yaptım insallah yer 🙄
2balbiranne Deletedmom_36 ben ılık yapıp veriyorum buzdolabında tuttuğum için soğuk oluyor midesini üşütmesin diye soğukluğunu aldırıyorum yetiyor
Zeynepazram Deletedmom_36 insallah icer ya valla yesin icsin diye o kadar ugrasıyoruz valla sinir oluyorum ya 😂 hiiçç yemiyo bir sey öyle tadımlık dudagıyla hafif tadına bakar işine gelirse
2balbiranne ZEHRA_ASEL aynen içeriği baya vitamin dolu o yüzden hiç inek sütüne döneceğimi sanmıyorum zaten sabah kahvaltıda ya da uykuya geçişte zorlandığında veriyorum sık sık değil ek gıda aldığı için
Zeynepazram ZEHRA_ASEL evet bugun muhallebi yaptım 2 kavanoz cıktı ve sütü acalı bugun iki gün olmustu ikinci kavanozu yarın yedirebilir miyim acaba