zeynominiik Çocuklarınıza pırasa yemeğini nasıl veriyorsunuz? Nasıl yapmam gerekiyor? İlk defa aldım ve ilk defa yapıcam. Önerilerinizi bekliyorum.
Sevinc543yakut zeynominiik kavuruyorum pırasayi zeytinyağla az bulgur katiyorum guzel oluyor severek yiyor bebegim
MasalsMommy zeynominiik Biz de ek gıdaya başladık, şu an genel olarak tadım yaptırıyorum ama ben de vermek istiyorum pırasa bebeğim daha yeni 6 aylık olacak acaba bir sıkıntı olur mu versem Ya? Sizin bebeğiniz kaç aylık?
Alpyas zeynominiik havuç ve bi kaç parça patatesle haşlıyorum blendır yapıyorum zeytinyağı koyuyorum severek yiyor ben normalde çok blendır yapmam pütürlü veririm ama pırasa blendır olmadan 6.ayda verilmez Diye düşünüyorum
Hibou zeynominiik hayır hiç blender kullanmadım ek gıdaya 4 aylıkken başladım hep çatalla ezdim veya cam rende
zeynominiik MasalsMommy benimki de 7.5 aylık. Bugün ilk defa aldım bakalım. Tattırmanda sorun olmaz diye düşünüyorum. Ağır gelecek bi sebze değil sonuçta.
Deletedmom7272 zeynominiik pırasa, havuç, patates’i pişiriyorum (çok az çay kaşığının ucunda salça koyuyorum) blendırdan geçiriyorum zeytinyağı ile nane kızdırıyorum az üstüne döküyorum severek yiyor oğlum
GoGirl zeynominiik blender yapmayin bence artik kucuk dograyin yereger baska seyleri blender yapmadan yiyorsa
Sile Pırasa kereviz havuç buharda haşlayıp et suyunda birazcık pirinç haşlıyorum sonra birleştiriyor pişince zeytin yağı ekliyorum