Elif_erva_ Merhaba tecrübeli anneler bebeğiniz 3. Ayında kaç gr almıştı? Benim bebeğimin bu ay ilk aylara göre sanki biraz düşük geldi ama çevremddkiler kilo alımının azalacağını ve normal bir şey olduğunu dediler sizde de böyle bi durum oldu mu?
Balkupum2505 Elif_erva_ canım 6 veya 9 aydan sonra kilo alimi yavasliyo hareketli oluyo emeklemesi yurumesi gibi durumlar oldugundan
Elif_erva_ Balkupum2505 emekleme Kadar olmasa da şu anda da çok hareketli bi bebek 😂😂 eskisi kadar uzun emmiyor, geceleri de 4 5 saat uyanmadığı oluyor ondan azalmış olabilir o zaman
Balkupum2505 Elif_erva_ aynen cok hareketli bi bebekse olabilir ama normal yani kilo alimi bizimki tembeldi çok aliyodu hâlâ tembel 7 bucuk ayligiz saga sola dönmüyo bile niyetide yok 😀 10 kilo 700 gr doktor bi sakinca görmedi ama korkuyo insan. Hareketleri kısıtlanıyo bende az vermeye calisiyorm mama saatlerini uzatiyorum. Doktorumuz atar zamanla cok ararsin o kiloyu sonrada bana gelirsin kilo aldirmak icin napayim diye dio 😀
Elif_erva_ Balkupum2505 bende ileride zaten kilo alımı azalır diye şimdi ne kadar fazla alsa o kadar iyi diyorum 😂😂 sağlıklı olsunlarda kilo önemli değil ama insan bi yandan da takıyor istemeden
Elif_erva_ Elfydr şimdi tam hesaplayınca 36 günde 700 gr almış aslında tartılacağı zaman hiç durmadı ağladı çırpındı tam tartamadı ama çok bi fark yoktur galiba
muhanne Sağlkk ocağındaki ebe hemşire bu ay sadece 500 gr alabilir takılmayın demişti biz de bekliyoruz 3. Ay kontrolünü. Ama önceki aylar kadar kilo almadığı kesin