Semanur1elizan Gorkemkc şuan o kadar kararsızım ki olmadı durumu kötüleşirse ilaç başvururuz ama aramadılar gelmediler de
Semanur1elizan Mrva Gorkemkc 17062019 Semanur1elizan fotoğraf nasıl atılıyor arkadaşlar birşey sormak istiyorum
Mrva Semanur1elizan cnm benim eşim de geçirdi evde ıhlamur,pekmez tereyağı, C vitamini,balli sut ,bitki çayları, bol süt tüketsin geçer o da eşim ağır geçirdi bunlar çok iyi geldi
Semanur1elizan https://imgyukle.com/i/alcd1p Oldu galiba bi bakar mısınız yandaki bildirim işaretine tıkladığımda yazdı nedir anlamadım
Semanur1elizan Gorkemkc mavi i işareti olan simgeye tıkladım ama aradım pozitifmiş bende çok şaşırdım
bluem Semanur1elizan zencefil limon cayi icirin bol c vitamini bol bol sarimsak yesin huysuz aksi olacaktır sabırlı olun insallah gececektir kulln at tabak catal alin cop atacakken çöpünü kendi kapiya koysun siz kapiyi acin iceri girin tuvalet harici disari cikmasin odadan ve banyo dan cikinca ozonla yikasin bir iki saat sonra siz yikayin kapilari düğmeleri ozonla silin