Bulutbey Dorusun-annesi17 canım gelişme çağında yüzme yada basketbola yönlendirirsiniz. Ben orta okul başladığında spor yapmaya başladım kardeşlerime göre daha uzun boy ve daha sıkı oldum hep
Sznsyln Dorusun-annesi17 ben böyle şeylerin genetik olduğuna inanıyorum ama internetten araştırma yapabilirsiniz kendimden örnek vereyim eşimde bende uzunuz kızların ikiside uzun mesela
edaozdxxr Esmasultan keçi sütü boyun kısa kalmasına sebep olduğundan doğulular vermezmiş. 🤷🏻♀️ Ne kadar doğru bilmem de
Minikkualamm2123 agacsizkoala Aa canim bende dün gördüm ruseyim iyimis boyu uzatıyormuş nerdd alabilirim güvenilir bir yer olsa bide demek ki dogru.
Kizimmmmm Minikkualamm2123 8 9 lira bir şey olması lazım. Migros yoksa yakınınızda başka marketlerde de illaki vardır.
Hakaninannesi Dorusun-annesi17 genetik etkisi büyük tabi beslenmeyle desteklenebilir bol kalsiyum yoğurt peynir vs.
Dorusun-annesi17 Hakaninannesi peyniri hiç yediremedim malesef ama yoğurdu her öğünde severek yiyor sütünde gece içiyor
Kizimmmmm Minikkualamm2123 kahvaltılarda hep yediyoriyorum. Onun dışında yoğurda kefire koyup veriyorum.
Minikkualamm2123 Kizimmmmm canim aldim marketen tek kulanimlik kutu halinde 30 tane var buğdaylı ruseyimli yazmis Insalah doğrusunu almisimdir.
Ata0905 Dorusun-annesi17 prd 600 selenyum folik asit d vitamini komplike vitamin takviyesi . Biz çok memnun kaldık daha ufakken boy uzaması durmuştu o zaman başladı bu damlaya.