Ruzgarsmummy Kızlar doğumum iki gün önce spinal sezaryen oldu. sadece doğumun olduğu gün bir parmak kaka yapabildim Gazlar sürekli çıkıyor. Bu durumda olan var mıydı neler yaptınız o kadar kayısı suları hoşaflar içiyorym tık yok
sapling Ruzgarsmummy benimde bi hagta sonra falan olmuştu. Dünyalar benim oldu 😅 fitil kullanıyordum onun sayesşnde olmuştu canım. Eczaneden lavman al
Smhablt Ruzgarsmummy lavman alın yapın ilk bi kac gün zor oluyo ama sonra bagırsaklar rahatlıyo normale dönüyosun ama ilk etapta lavman yap yoksa kabızlık dikişlerin varken cok zor oluyor
Tugcecivan Ruzgarsmummy ben sezaryan dan 3.gunu büyük tualetime çıkmıştım ki zaten katı bişey yemiyorsun canım neyi çıkaracaksın hemsiler sürekli sıvı şeyler yedirip iciriyolardi ki korkumdan kabız falan olurum diye bende katı bişey yiyemedim yaklaşık 1 hafta 10gun kadar çorba salata bunlsrdan yedim hep bnde sezaryan olalı 16gun oluyor
Ruzgarsmummy Smhablt çok zor değil mi onu yapmam 🤦🏻🤷🏻♀️😓 bi de hiç kakam var gibi de hissetmiyorum yani işin ilginç tarafı 🤷🏻♀️ 24 saattür katı gıda alıyorum
Ruzgarsmummy mom073 iki litreye yakın kayısı hoşafı bitirdim 😂 üç litre falan da su içiyorum ama ııh 🤦🏻
mom073 Ruzgarsmummy çok zor valla inşallah bian önce yaparsın bide kafanı ona verme unut yapamadığını psikolojikte yapamayabilirsin 🙂 ben şanslıydım doğumdan bi gün sonra rahatlıkla yaptım 🤷🏻♀️
yavruhamsihafsacuk sezeryanınn beni en zorlayan kısmıydı yavvv 😅 arkadaşların dediği gibi fitil yada lavman al bencede diğer türlü çok zorlanırsın dikişlerine sıkıntı olur..
Tugcecivan Ruzgarsmummy ki doktor hastaneden çıkarken hap yazmsti bana o haplardan bir tanesi bagrsak calstriyormus gün içinde mutlaka bir kez tuqlete cikmaya başladım hapı kullaninca
Rezoo Ayy ben doğumun ertesi sabahı yapmıştım 😂 hemşire çok şaşırmıştı 😂 benim hamileyken de kabızlık sıkıntım olmamıştı ☺️ Karnınıza ufak ufak masaj yapın belki faydası olur. Son çare artık fitil alırsınız. Zeytin yağı İçin o da faydalı olur.
Happydef Ruzgarsmummy sadece çorba içmiştim tuvalete cikana kadar sizde kati beslenmezseniz daha kolay çıkarsınız
MasalMomy Ruzgarsmummy ahh neler yediysem olmadı geç kalmadan doktorunuzu arayıp bir destek isteyin. Şimdi malesef çatlak ve hemoroid oldum acaip bir acı doktor bir rahatlatıcı verir belki