Bestmoms Bu gün 2 ay aşısı olduk oglum hiç durmuyor agrıyor doktorla konuştum 6 saate bir agrı kesici colpol verebilirsin dedi ateşi olursa 4 saate bir verdedi napmam lazım uyumuyor bazıları uyku yaptı dedi bizde hiç tık yok
Anneyeni Bestmoms 2 ay asisinda bunlar goruluyor normal canim sakin ol yarina birseyi kalmaz insallah colpol ver atesine dikkat et yeter
yildiz7 Bestmoms normal canım bazı bebekler 3gune kadar huysuz olur ateşine dikkat etmen yeterli geçiyor yani
Arasannesi Bestmoms benım bebegımın 3 gün gece uykusu bozulmuş gündüzleride huysuzlaşmıştı.calpol ogluma hıc uyku yapmadı benımde.normal yan etkıler yanı gecıcı merak etmeyın
spynrc Bestmoms biz çarşamba olduk aşıyı o gün huysuzluk olmadı ama dün ve bugün kızım çok huysuz sürekli hıçkırarak ağlıyor
Simos Benim kızımda ikinci ay aşısı oldu bugün çok huysuzlaştı ağladı doktorumuz çocuğu ağlatma bir çay kaşığı calpol ver 6 saat arayla dedi .verdim rahatladı biraz. Sizde verin bence daha fazla acı çekmesin çocuk geçmiş olsun.
Sedaates16 Lvndru44 herkeste aynı etkiyi göstermiyor benim oğlumda öyle ateş vs yaşamadık sadece aşıdan sonra çok ağladı o kadar içinizi karartmayin
Hilalkakilli Bestmoms Bizde bugün olduk şükür bişeyimiz yok calpol verdim biraz uyku yaptı gibi gündüz
PrensesZeynep Bestmoms bizimde aşimız haftaya ve biz şimdiden daha 3 tane aşı nasil yaptiricaz diye düşünüyoruz çok ağliycak diye üzülüyorum ama aşı yaptirmadan da olmaz tabi..Allah yardimcimiz olsun hepimizin