26262626 Kızlar bebeklerinizden topuk kanı ne zaman ve kaç kere alındı? benim bebeğim 17 gündür küvezde inşallah yarın taburcu olucak. Bugün sağlık ocağından aradılar topuk kanı almak için tiroid değeri yüksek görünüyor diye.
26262626 26262626 hastaneyi aradım. Biz doğduğunda yaptık değerleri normal dedi. sağlık ocağını arıyorum açmıyorlar şimdi de. Korkutuyorlar insanı yaa
Yusuf20 26262626 tiroid zamanla düzelir bizimkinin de yüksekti şimdi normal topuk kanı ilk doğduğunda alındı birde sağlık ocağında
EslemDilan 26262626 hastanede alındı Yeni doğuduğunda. Taburcu olduktan 1 hafta sonrada sağlık ocağında aldılar. Birisi sarılık için bakıyor,diğeri ise herhangi bir hastalık varmı diye öyle biliyorum
Esssma 26262626 doğduğu gin hastanede alınıyor 1 hafta sonra sağlık ocağında hastanedeki sarılık kan şekeri vb sağlık ocağında aldıklarıda hastalıklar için sizi aramadılarsa geri bi sorun yoktur bi sorun varsa çağırıyorlar
26262626 Yusuf20 internette kötü şeyler yazıyor. Bi de anlamadığım hastane normal diyor, sağlık ocağında yaptırmadık bize gönderilen raporda yüksek diyor sağlık ocağı. Nasıl oluyor? Şimdi hastaneye de güvenemedim.
26262626 EslemDilan bi de sağlık ocağı çocuk doğalı iki haftayı geçmiş öyle arıyor. Nette de ilk hafta alınır deniliyor
Assell 26262626 bizimde yuksekti 3. Topuk kanini aldilar normal cikti korkmayin bol bol emzirin duzelir bizde esimle perisan olmuştuk
EslemDilan 26262626 kuvezde olduğundan bilgileri varmiydi ? Belki oyuzden gelin diyememişlerdir bir sorun isterseniz. Çok geçmiş olsun rabbim şifa versin inşallah birşey çıkmaz içinizi ferah tutun 🙏
121015 Doğduğu gün hastanede alındı benimki de küvezde kaldı 5 . Gün yine almışlar taburcu olduğumuz da söylediler
Mozasir 26262626 bizimkini de iki defa aldılar. yeni doğduğunda hastanede almışlardı daha sonra fko diye bi değer yüksek çıkmıs sağlık ocağından aramışlardı. İkinciyi verdik bi sıkıntı çıkmadı değerde çok şükür. Topuk kanındaki değerler bebeğin anne sütü alıp almaması ile (açlık tokluk) değişebiliyormus. Sizde de bir şey çıkmaz inşallah
Mozasir 26262626 aynen ama ilk değerler çok doğru sonuç vermeyebiliyor ikincisi veya üçüncüsü de yapılıyor
Eymeninannesi12 26262626 canım git damardan kan aldir daha sagliklı saglık ocagında alınan topuk kanlari hep yanliş çikiyor bizzat başima geldi
26262626 Of çok korkuyorum.sağlık ocağındaki merkezden aradılar değeri biraz yüksek çıkmış biz bi daha alalım riske atmayalım annesi dedi.