Zuzu Kızlar selam Bebeğim 6.ayına girecek ve dişetleri şişmiş durumda.Tecrübeli annelerim kullandığınız ve bebişlerinizi rahatlatan diş jeli tavsiyesinde bulunur musunuz rica etsem ☺️
Nekwa Zuzu calgel canim 20lik dis çıkarırken ben bile kullandım cok ferahlatıyor 😊birde soguk yogurtla dişlerini kaşı 😉
Sulegorkem Zuzu Nekwa Kızlar dişler için jellerin zararlı olduğunu duymuştum ağrısını alsın diye içinde uyuşmasını sağlayan bir madde varmış iyi değilmiş o
Eymenimsefa Dk jel verdi ama çok kullanmıyorum karanfili ezip biraz zeytinyağı döktüm rahatsız olduğunda sürüyorum onu
Nekwa Sulegorkem e yani başka türlü nasıl olcak peki Sanki agri kesiciler tedavimi ediyor hepsi uyuşturucu
Eda Nekwa diş jeli yerine yoğurt yada elma püresi yedir diş etlerine kompleks etkisi yaratıp ağrısını alıyor 🙂
Sulegorkem Nekwa diş kayşıycıları birde meyve filelerinin içine havuç koyup eline verebilirsin soğuk sert birçok sebze verebilirsin he birde taze soğan pırasa falan evet koku yapıyo ama diş sızına iyi geliyomuş