17062019 Sefaserpil Bende alicam ogluma.focus olani yeni cikmis.sitesindeki doktora sormustum.yani ikisi de iyiymis
Ayazhan-1302 Sefaserpil bnde boy için 2 sise argivit kullandım ama bilmiyrm bklm bu ay kontrolümüz var
Pelin55 Sefaserpil argivit focus öneriliyor bende kullanıyorum sadec3 argivit olanın icinde vitamin var Argivit ficusda l.arginin var boy uzamasi icin gerekli olan
Mom44454 Argivit focus yazdı doktorum 9,5 aylığız kokusu çocukluğumda içtiğim bir ilaç gibi maziye gidiyorum hep oğlumda tadına bayılıyor kaşığı tekrar tekrar ağzına götürüyor. Yeni başladığımız için etkisini henüz göremedik
Merve2756 Bizde argivit kullanıyoruz bizde hiçbir etki göstermedi easy fish kullanmıştık gayet memnunduk argivit en memnun kalmadık
Ayazhan-1302 Burcc merak ettim ölçtüm aynı gibi ay boyu çok az az uzuyor ya neden ki boyu ne uzatır bilen var mı ya doktora göre normal
E2019 Ayazhan-1302 Ruşeym uzatır dediler isterseniz bir bakın ben argivit kullandım birazda olsa farketti ne kadarki boyu şuan
Pelin55 E2019 multivitamin olani bilmiyorum canim benim ama boy uzamasi icin vereceksen aksam ver istah icin vereceksende sabah ver bsna o sekilde dedi doktor ☺
Zeynaa1 Pelin55 ikisi içinde kullanmak istiyorum yani hem boyu uzasın hem iştahı açılsın diye o zman ne zaman versem sizce biraz değişik soru oldu ama 😂