Sevdagnnd Özel yaptırılan rota virüsü ve faranjit aşısı hakkında görüşleriniz neler ? Attırmak önemli mi sizce bana rota virüsü aşısını attırmanızı öneririm dedi ebemiz şuan 3 aylığız birde 6 aylık atılcakmış 2. Dozu görüşlerinizi bekliyorum ☺️
Seyma4607 Sevdagnnd rota 2 4 veya 3 5.aylarda yapılıyo 2 doz ve 3 doz olanı var çokta önemli aşı doktorların çoğu öneriyo bende yaptırdım menenjitte 2 çeşit biri bexero diğeri nimenrix bunlarda 3 er doz bunların ayları esnetilebiliyo maddi durumunuz varsa yaptırın derim
Cansu19052 Sevdagnnd bu ayın sonunda rota virüs aşısı yaptırıcam çocuğuma. Bence yaptırmakta fayda var. İmkanı olan herkes yaptırsın bence. Rota virüsü yüzünden ölen çok çocuk var ne yazık ki.
Ceyda233 Sevdagnnd bunlrı size kaçıncı ayda bilgi verdiler Bebeğim üç aylık olacak bana sağlık ocağı bilgi vermedi
1kiz1oglan Biz de 3 aylığız rota yaptırdık kızımda da yaptırmıştım ,diğer aşığı bilmiyorum 🤷♀️ bekleyim bende 🙂
Sevdagnnd 1kiz1oglan rotanın yanında başka bir özel aşı söylediler mi peki menenjit olabilir bn faranjit yazmışım yanlış hatırlıyorum sanırım
Ef24 Faranjit boğaz enfeksiyonu. Menenjit demek istediniz sanırım. Bir de attırmak derken yaptırmak demek mi 🤷🏻♀️ İkisi de çok önemli aşı.rotanın ilk dozunu yaptık oğluma 2. Dozunu da menenjit aşılarını da yaptıracağız zamanı gelince 🌺
1kiz1oglan Sevdagnnd evet menenjit aşısı bexsero dedi yeni bi aşıymış bende daha yaptırmadım kararsızım ,hatta post açmıştım burada ama yaynlanmadı aşı diye bilemedim 🤷♀️
Sevdagnnd Seyma4607 rota aşısını yaptırıcam diğer aşıyı pek hatırlayamadım adınıda yanlış yazmışım zaten 🤭 biz 15 ocakta 3 ay aşısına gidicez ilk dozu ogün atıcaklar menenjit peki çok önemli mi sizce çevremde attırmayanlarda attıranlara nazeren fazla kararsız kaldım
Seyma4607 Sevdagnnd ben anladım menenjit olduğunu 😊 sizin insityatifinize kalmış illa yaptırın diyemem menenjit geçirip kalıcı olarak problemi olan birçok kişi var çevremde o yüzden yaptırdım kaybedeceğim çok çok 2 bin 3 bin tl para sağlıktan önemli değil evlatlarımız sağlıklı olsun gerisi nasıl olsa hallolur
pasamm12_20 Rotaninda belirli bi haftasi var ona gore yapilmali eger hafta gecerse yapilmaz imkani olan herkes yaptirmali bende yaptirdim..
Sevdagnnd Ceyda233 2. Ay aşımıza gittiğimizde söylediler bir 2-4 aylık bide 3-5 aylık yapılıyomuş biz 3 aylık olucaz nasipse aşıyı