Rukiye5555 Anneler merhaba dün ek gıdaya başladık püre yaptım verdim ama ögürüyor bugün bal kabagı çorbası yaptım onuda aynı şekilde yapıyor siz nasıl alıştırdınız ilk zamnlar bu durumları yaşadınız mı ?
minikoglumm Rukiye5555 bende dun başladım 5.5 aylık buharda balkabağı pişirdim öğürdü istemedi kustu bugün patates püresi verdim süt ile açıp yine aynı yemedi hep ağzından çıkardı nasil yqpcam bilmiyorum 3 gün kuralı da uygulayamadım sevmeyince nasil ilerlicem kaldım öyle
ZEHRA_ASEL Kaç aylık bebeğiniz sarımsak soğan kayın çorbalarına un çorbası veya yoğurt çorbası yapın ilk günler öğürmesi normal
Rukiye5555 ZEHRA_ASEL 6 aylık Soğan sarımsak kıyıyorum çorbasına yoğurt çorbası veremem ki süt alerjisi çıktı bebeğimde ekgıdaya başladıktan kaç gün sonra alıştı sizin bebeğiniz ağlıyorda yedirirken günde kaç öğün verdiniz
ZEHRA_ASEL Rukiye5555 havuç prinç kabak çorbası çok yapardım, bal kabaklı çorbalar bezelye felan koyardım içine et suyu tavuk suyu koyardım. Tadı alsın tarhana çorbası verirdim irmikli pişirirdim yulaf unundan muhallebi yapardım
Rukiye5555 minikoglumm vallahi sebze püresi yaptım havuç brokoli patates filan zorda olsa yedi sonra ögürdü dün akşamdan balkabagı çorbası yaptım onuda ögürdü bnm Bebeğim de süt alerjisi olduğu için süt ürünü veremiyorum alışıcak pes etmeden devam edecek canım ne yapalım 🙈🙈 bugün üstü başı battı ağızdan atıcam diye 😂😂