Tubaenes Merhaba oğlum 2 aylik bebelac gold mama aldım da ölçüye göre yapıyorum ama çok katı oluyor ve bir türlü güzel erimiyor okadar karistirmama çalkalamama rağmen bu normal mi acaba kullananalar yazabilir mı acaba
Sinifcianne Tubaenes 1 bucuk senedir kullanıyorum 1-2-3 hepsini kullandım hiç boyle bir sorun yasamadım. Cok sıcak suya koymayın önce çatalla karıştırın sonra 10 sanıye en az çalkalayın birde bunu deneyin.
Esen_93 Tubaenes gold u arkadasim kullaniyor bebegine. Mama biraz koyu kivammis o da demisti. Ben normal bebelac kullaniyorum bizim ki sut gibi sivi.
Slacelikkk Tubaenes bende bebelac kullandım 1 numarsını 2ye devam etmedik aynı sorunu bende yasadım önce çatalla karıştır bende öyle yaptım hem çok gaz yapmaz çalkaladıgın zaman gaz daha çok yapıyor
Tubaenes Sinifcianne bende ilk defa aldım ılık su ile yaptım basta baktim erimiyor ve çok kati sonda sıcak suyla denedim ama yine aynı değindiğiniz şekilde tekrar deniyim en iyisi
Balkupum2505 Sinifcianne ilk baslarda bendede oldu o sorun. Ilık su ile yapın en az 2 dakika çalkalamaniz gerekiyo iyice erimesi icin doktorumuz öyle söylemisti bize