down_annesi Serum fizyolojik yaptım fayda yok pompayla sıkıyorhm çıkıyor ama gene tıkanık burnu ve pompayı çok zorlamak istemiyorm burnuna zararı var diye sterimar baby ondan aldım onunda faydası yok napicam fikir verin. 😊
Gorkemkc down_annesi ılık duş iyi geliyor diyorlar bide bulunduğu ortam nemli olsun birde susuzluktan sümüğü ince yapışımsı oluyormuş o yüzden temizlenmesi zor oluyormuş benimkide çok kötü oluyordu nefes alamıyordu temizlemmiyordu odaya sıcak su koyuyorum geceleri birde içsin diye su veriyorum sümüğü olursa kuru oluyor onuda alabiliyoruk
Cin down_annesi bebeğiniz kaç aylık? Anne karnı plesanta içi su ile dolu olduğundan mukus yapısı buna alışkın. Oksijen fazlasıyla kurutuyor normal bir durum olduğunu bilmek bile rahatlatacak serüm fizyolojiye ilave olarak da oda nemini arttırabilirsiniz.
MerveDerki down_annesi canım ben sıcak buhara tutuyodum çok faydası oluyodu bi dene istersen çok yaklaştırmadan buhara tabii 🤗
Dn123 down_annesi sü kaynatıp içine kekik yağı veya lavanta yağı damlatin. Aktardab alıp. Use yarıyor
Bernaaazynp Kardelen12 bu sistemi herkese tavsiye ediyorum kesinlikle deneyin kendinizde de deneyin mis gibi nefes alın 🙂
Kardelen12 down_annesi tabiki denedim 😊 doktorumuzun tavsiyesi bize oğlumunda bi kaç gündür burnu tıkalı odamızda kasede duruyor 😃
Dilaramina down_annesi xclear diye bir damla var bebeğim doğduğundan beri kullanıyoruz cok rahat ediyor
Bebegimveben12 down_annesi her akşam uyumadan önce doğduğundan buyana burnunu temizliyorum. Oda ısısını iyi ayarlayın nem oranı önemli.