Aynuradem Selam kızlar şiddetli bas agrilarim war migren geçmek bilmiyo 13aylik bebeğim war emziriyorum agri kesici almadan gecmiyo parol fayda etmiyo siz napiyosunuz nasil geçiriyosunuz bilginize ihtiyacim war🥺🥴
Brcn20 Aynuradem karanfili suya koy biraz beklesin sonra o suyla ensene ve saç diplerine masaj yap çok iyi geliyor
Eslembaby-Cennetmomy Aynuradem ben biliyorum zararlı ama Nescafe içiyorum çok dayanamazsam napayım ilactansa o daha masum geliyor
Aysudincaysu Aynuradem migren taşı var canım onu kullan ciddi ölçüde rahatlatıyor her ay tutuyo benimde migrenim bununla bi derece daha hafif geçiriyorum çok geçmiş olsun 🙏
Mom091 Aynuradem malesef ya parol ya minoset içilebiliyor. Kafamı duvarlara vuruyorum resmen. Ne yapsam fayda etmiyor artık
Aynuradem Mom091 ewet faydasinolmuyo biseyin bide aksine çocuk yapışıyo resmen ne dinlenebiliyosun ne bisey Allah yardimcimiz olsun🙄
laura_ Aynuradem canım valla benimde başım ağrıyor ne ne yaparsam geçmiyor sadece eşime baş parmaklarıyla ağrıyan yeri bastırtıyorum bence denemelisin bastığı zaman dayanamayacak kadar ağrıyor ama sonra hafifliyor bide duş iyi geliyor biraz denemeni tavsiye ediyorum
laura_ Aynuradem migren atakları gerçekten çok zor geçiyor benim çocukluğumdan beri var bende annem diyor 3 4 yaşındayken bile başın ağrır sonra kusardın diyor ben kusunca afedersiniz biraz daha rahatlıyorum kendinizi kusturmayı deneyin karanlık oda iyi gelir bide soğuk suyla yüzünü bol bol yıka
Aynuradem laura_ oda migrenden kaynaklida cnm mide bulantısı kusma yapiyo kusunca bi nebze rahatliyosun hep boylemi cekicez ya🥺