Yakamozz Uzun gür ve kıvırcık saçlarım vardı herkes hayrandı. Doğumdan sonra dökülmeye başladı kel kalacam sanıdım. Kan verip ardından da kısacık kestireceğim :(
Mom14 Yakamozz cildiyeye git şampuanla krem aldım ben cildiyeden kullancam bakalım inşallah iyi gelir
Goksen_2 Yakamozz doğumdan sonra benmde çok döküldü kestirdim saçımı hâlâ da dökülüyor ama yine de kestirince çok rahatladım 🥰
Bulutbey Yakamozz vitamin vs kullanınca durur bence dökülmesi. Benim kısa bşr dönem döküldü. Kan ilacı kullanmayı bırakınca döküldü. Sizin gibi gür ve kıvırcık benim de saçım. Bir süre daha devam ettim öyle olunca. Şimdi yeni çıkanları hizaya sokamıyorum.
Deletedmom_36 Yakamozz bosuna kestirmeyin dokulmeye devam edicek.cildiyeye gidip tahlil yaptirin buyuk ihtimalle demir eksikliginiz var ilac ve sampuan vericektir bir sure sonra dokulmeleriniz azalicak kiymayin saclariniza☺️
Bulutbey Yakamozz 3 tel bile dökülse yumak oluyor sanki çokmuş gibi görünüyor. 😅 ben de kuaförden randevu aldıracağım kırıklarını en azından kessinler diye. Bakımı çok kolay gibi görünse de en zor saç bence kıvırcık
Zelihasg benimde cok dokuluyor bende kestirdim ama durmadi vitamin kullaniyorum sampuanimi da degistirdim azaldi ama hala durmadi baya seyreklesti eski haline donermi acaba yaa
Deletedmom_36 Yakamozz evrt bizimkileree babacigim bile cok uzulup saclarima eczaneden bana sampuan alip getirmisti ama tabiki tek basina sampuan ise yaramamisti☺️Zamanla duzeliuor inanin eski saglam ve yumusacik saclarima geri dondum