Cnprtk Oğlum 14 aylık sabah 1 adet yumurta mutlaka yiyor ancak bazen yayla çorbasına yumurta koymak istiyorum ama günde iki yumurta olucak diye koyamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz ?
Mom9 Cnprtk ben veriyorum bi sorun olmuyo. Tabi her gün değil yayla çorbası oldukça denk gelmiş oluyo
Zekimurendebizigorecekmi Cnprtk valla canım ben haşlanmış yumurta veriyorum sonra pankek içinde de var arada çorbalarına da katıyorum hiç sıkıntı olmadı ama bilemedim şimdi .. sen böyle sorunca bende bir düşündüm ama :/
Gamzecet Cnprtk Bazen bende veriyorum, sabah kahvaltıda yiyor, köfte, mücver yada çorbalarına da koyduğum oluyor.. Ama benim bebegim hergun kahvaltı da yumurta yemediği icin bazen denk geliyor
Cnprtk Dmtylz konu organik olup olmaması değil ki tabii ki de organik veriyorum hatta Çatalca‘dan getirtiyorum ben acaba günde iki tane verebilir miyim hani tabii ki de her gün yayla çorbası yapmıyorum zaten ama çorbaya yumurta koyduğum zaman o gün çok fazla mı yumurta vermiş oluyorum acaba diye merak ettim 🤔
1ege1anne Cnprtk bi sıkıntı olmaz canım eğer allerjik gibi bir durum olsaydi bunu kolaylıkla farkederdiniz
Cnprtk 1ege1anne Anladım o zaman bir gün deneyip göreceğim normalde yumurta yerler yok ama günde iki tane ağır gelir mi acaba diye düşündüm
Dmtylz Cnprtk canım organik mi diye sordum çünkü market yumurtası içeriği organik yumurtadan daha sıkıntılı organikse sıkıntı olmaz diye.. şifa olsun yarasın bebişe
attbianne Cnprtk yumurtalı yemek yapacağınız günler kahvaltıda vermeyin ben öyle yapıyorum yada yarım yumurta verin
GoGirl Cnprtk ben doktora 10 aylikken sormustum 2 yumurta cok gelir mi diye oglumda sbh kahvaltida yyrdu snr mucver corba icinde de yiyebiliyordu sorun olmaz yesin demisti