Olric11 Dün aşımızı olduk geceden bu sabaha kadar yavrum kolunu tutuyor baya huzursuz ağrısı var doktor huzursuz olur demişti ama bu kadar ağır mı geçiyor ? Kaç gün sürüyor
Aselhafsa61 Olric11 2 3 gun sürüyor gecmis olsun benim bebegimde oyle olmustu ama ateşi çıkmadı cok şükür ilaç vermeden atlattık
DeletedMom2893 Olric11 bence bebekten bebeğe değiştiğini düşünüyorum benim kızım hiç hursuz olmadı aşıdan sonra ağlamadı da. Geçmiş olsun 🤗
eceunverkanra Olric11 Bizim de zorlu gecmisti hem atesi cikmis hem de 3gun kadar cok huysuz ve huzursuz olmus aglamisti sonra kendiliginden gecti cok sukur 😌 Cok huzursuz olursa agrisi oldugundandir sakinlesmezse bi cay kasigi calpol verebilirsin demisti doktorumuz.
Olric11 Aselhafsa61 çok teşekkür ederim inşallah çabuk atlatırız canının yandıgını biliyor kolunu tutup ağlıyor içli içli ilaç ateşide çıktı gece ilaç verdim şuan
Olric11 defnesmomm 2 3 😔 oyyy kuzum doktorumuz verdi evet calpol baya kolunu tutup ağlıyor içim gidiyor ne zormuş bu aşı isleri teşekkür ederim
defnesmomm Olric11 evet zor maalesef. Bu arada Rotavirüs aşısının ilk dozu da 2. Ay civarı yaptırılıyor. Ağızdan yapılıyor, enjektör ile değil. Yaptırmayı düşünüyorsanız geç kalmayın 🌸
Olric11 defnesmomm evet yaptırcam doktorumuz 3. Ayda dedi 🙄 geçirmek istemem zamanını tabikide teşekkür ederim yine sorarım
nurayemin defnesmomm Bize doktorumuz ilk dozu 3.ayda 2.dozu 5.ayda yaptırmamız gerektiğini hatta bu ayların çok önemli olduğunu söyledi
Olric11 DeletedMom2893 çok teşekkür ederim bir ara ateşimiz 39.9 çıktı aynen bebekten bebeğe değişiyor maşallah umarım giç bir aşısında sıkıntı olmaz yavrularımızın. Tek korktuğum ateşdir elim ayağım dolanır geceden beri uyumadım Rabbim korusun evlatlarımızı
Masalll06 Biz de dün aşı olduk doktoru calpol yazdı 6 saatte bir ver dedi 2 gün boyunca ama ben sadece dün verdim şükür öyle huzursuzluğu olmadı
Olric11 Masalll06 maşallah inşallah hiç olmaz sabaha karşı baya canı candı kolunu tutarak ağlıyordu calpol verdim rahatladı şuan uyuyor
Olric11 eceunverkanra sizede çok geçmiş olsun. Bizim bays ağrımız oldu ateşimiz 39.9 çıktı calpol verdim bende biraz rahatladı şükür uyudu. Karnı aç uyandırmayada kıyamıyorum şuan 🤦♀️🤦♀️ Ah bu annelik
Olric11 ikizlerinannesi2985 maşallah ikizlerinize.,gündüz iyiydi ne zaman aksam oldu başladı huzursuzlugu yavrumun ne zormuş aşı dönemleri
ikizlerinannesi2985 Olric11 sormayın. Burnumdan gelmişti o gün. İkisi birden ciyak ciyak bağrıyo yetişemiyorum. Allahtan annem vardı, internetten ninni falan açıp öyle sakinleştirmiştik
spynrc Olric11 biz de çarşamba günü olduk o gün ve gecesi bi sorun olmadı ama dün ve bugün kızım çok huysuz bize de sonradan vurdu huysuzluğu sanırım canı acıyo durup durup bi anda ağlıyor
Olric11 spynrc Rabbim şifa versin hemşire fitil verebilirsin dedi doktorum calpol bende şurup verdim biraz daha iyi şükür 6 saat sonra yine olursa vericem
nslhn_D Olric11 2 3 gün sürüyor. Benim kızım ilk bi kaç saat çok ağlamıştı birazda ateşi vardı ama çok kötü olmadı bebekten bebeğe değişiyor banyo yaptırdığım zaman aşı yerine dikkat et canı acıyabilir .
Olric11 nslhn_D oyy kuzular 3 gün banyo yaptırma dedi hemşire ben gitmeden yıkamıştım 4 gün yıkamayı düşünmüyorum acıkcası o kadar belli acıdıgı normalde ellerini çok kullanır yavrum kolunu kıpırtatmıyo bile
Cin Olric11 2.ay verem aşısı en ağır aşılardan ağrısı huysuzluğu, ateş olması normal bu yüzden. Aşı bölgesi kızarma şişme yara da olabilir dikkat edeceğiniz koltuk altında herhanfi bir beze oluşmaması. 5günü geçiyorsa bu durum doktora föstermekte fayda olabilir.
defnesmomm nurayemin ilk doz 6 ila 15 hafta arasında yapılmalıdır. Her iki doz arasında en az 4 hafta olmalıdır. Biz de 2. Ve 4. Ayda yaptırdık doktorumuzun planlamasına göre. 3 ve 5 de olur dediğiniz gibi. Önemli olan ilk dozu 15 hafta dolmadan yaptırmak.