Egemen16 Gece uykusunda da gündüz uykusunda da çok terliyor sanki üstüne su dökülmüş gibi 5 10 dakika bile uyusa hemen terliyor uyanıkken böyle bir sorun yok gece uykusunda 2 3 defa üstünü değiştiriyorum korkuyorum hasta olucak diye nasıl çözüm bulabilirim yardımcı olur musunuz bu arada evimiz 26 27 derece arası oğluma kısa kollu badi üstüne pijama giydiriyorum kalında değil yani
Alpmerve Egemen16 aynı sıkıntı bizdede var Doktorumuz alerjik reaksiyon olan çocuklar çok terler demişti ve test sonucu pozitif çıkmıştı.. Normal bez yada yazma değilde 6li Müslin bez aldım… her uyku esnasında mutlaka sırtına koyuyorum belinden enseye kadar sarıyor uykunun yarısında çekiyorum bezi O beni çok rahatlattı Uyanınca da zaten yine değişiyor kıyafet ama en azından sırtı kuru oluyor
Hn-123 Egemen16 26-27 derece aşırı sıcak bir bebek için eğer kombi kullanıyorsanız kısın. Bu sıcaklığa biz bile terleriz. Benim kızım da aşırı terler oda sıcaklığı 20-22 derece doktor normal terlemesi dedi ama d vitamini eksikliğinden olurmus birazda Sizin ev aşırı sıcak bebekler için sıcak soğuktan tehlikeli :( haberiniz olsun
Seli_m Egemen16 oda sıcak ola bilit, ya da üzerni kalın örtüyorsunuzdur, benim bebeğim de aşırı terleyen bebek üzerni azcık kalın örttüğümde çok fazla terler, kıyafetlerini azaltmayı deneyin
Mirkilik Ne kadarlık oğlunuz benim oğlumda çok terliyor 3.5 aylık doktorumuz hızlı büyüyen çocukların belden yukarısı terler hastalık demek değildir dedi. Biz zaten sürekli üst baş değiştiriyoruz ama terli terli soymamak için üstünü o şekildeyken çıkartmıyorum ben
Seli_m Seli_m oda sıcaklığını düşürmeye çalışın max 24 olmasına dikkat edin, 26-27 yaz sıcağı gibi banyo yaparken o sıcaklıkta olması iyi ama giyinikken fazla