tugceerva06 Emmediğinden dolayı sütünü sağarak veren anneler var mı ve ne zamana kadar bebek kaç aylık olana kadar sağıp verebilirdiniz acaba?
Perissmom tugceerva06 10 aylık hala sağıyorum, ilk 8 ay sırf anne sütü verdim ama sonra sağamadım bebeğim yürümeye başladı çok hareketlendi mama destekli gidiyoruz şu an günde bir kere sağıyorum.
Mom079 tugceerva06 4 ay sağabildim. Hiç durmuyordu hep kucak istiyordu. Vakit bulamayınca sağmaya kesildi sütüm
Kelebegimmmm tugceerva06 30 ay sağanlar var. Ne kadr düzenli sağarsanz devam eder. Süt kesilmz. Benim 9 buçk ay oluyr. Devam ediyrm
dln97 Perissmom hiç azalmadı mı ya günde kaç kez nasıl yaptınız benim ki azaldı şuan 4 aylık bebeğim ☹️
Kelebegimmmm Perissmom en az 8 sağıyrm. Bu herkeste farkediyr. Bebeğin içmesine ve sütün miktarına bağlı. Siz bakacaksnz bebeğe üç saate yetiyr mu.? Çok mu geliyr? Eğer fazlaysa dört saate azsa iki saate sağın. Böylr ayarlayın. Ama muhakkak düzenli olmalı. Sağım çok nankör
Bsrayby 20 gün sağabildim sonrası mama şimdi çıktığı kadar süt verebiliyorum stresten baya azaldı sütüm
burcuu26 Burcutuna 5 bucuknaydir sagiyorum sutum cok fazlasiyla ama uzun sagmaknicin ne yaptiniz kac saatte bir gitti sagimlariniz
Perissmom Kelebegimmmm ben vakit bulamıyorum o kadar :( ilk zamanlar 3 saatte bir sağardım artık sağamıyorum, sizi tebrik ederim gerçekten çok zor yaptığınız 👍🏻
Burcutuna burcuu26 3 saate bir sağdım ben sonra gece sağmasını biraktim sagma saatlerini açtığım için azaldı biraz ama tamamen bitmedi
burcuu26 Burcutuna bende 4 saatte sagiyordum 250 cikiyordu simdi 6 saate çıkardım iyimi yaptım bilmiyorum yine 300 falan cikiyor bazen daha fazla ama azalir yine yeter diye dusunuyorum ek gidayada gectik çünkü
Minik_mucizemm Ben ilk sağdığım zamanlar 2 saatte bir sağardım sütüm artsın diye ama makinam mı dandikti bilmiyorum hep aynı miktarda çıkardı sonra emzirmeye basladim
Teokusannesi Benim bebeğim 3 aylık ilk günden beri hiç emmedi sagiyorum bende şuan günde 400 cc süt çıkıyor toplam yetmiyo tabiki mama da veriyorum. Süt sağmak çok yorucu pes etmemek için direniyorum resmen
Edaliprensess Balkizinannesi18 dışarda nasıl yapıyordunuz acaba makineniz manuel mi elektrikli mi bende sağıyorum ama evde bile cok zor
Burcutuna burcuu26 ek gıdaya geçtiyse sıkıntı yapma sutun sagarsan kesilmez arayi açsan bile.acarsanda sadece miktar azalir
Balkizinannesi18 Edaliprensess ilk manüeldi 9 ay öyle sağdım sonra elektirikli aldım. Her gittiğim yere götürdüm sağdım