Ulumil Bebeğinize uyku arkadaşı olarak ne veriyorsunuz ? Nasıl alistirdiniz ? Ne gibi faydalari olur ?
Balteknem Ulumil bebek yaptırdım besiginde hep onla oynayip sarilip uyuyor bazen uyumasi gerektigini anliyor bence
1koalaannesi Ulumil budisi vardı bir türlü alışamadı sarılmak zor oluyor sanırım sert geldi bu yüzden bende yumuşak ip aldım kare bi parça ördümm iki de kulak yaptım örgüden tam ortasından diktim, sürekli yatağına koyuyorum alıştırmaya çalışıyorumm
elizinannesi-19 Ulumil müslin örtü 😂 onla yatıyo onla kalkıyor 😅 onu gördüğü zaman uykusu olduğunu anlıyor. Gece uyanırsa onu veriyorum eline uyuya kalıyo hemen 😅
acimavi Ulumil bana hediye gelmişti uyku arkadaşı. Kızımın odasında beşiğinde duruyor hep, her uyandığında yanında onu görüyor, onun dışında ekstra bir şey yapmıyorum, bu şekilde alışır mı bilmiyorum🤷🏼♀️
Ulumil Balteknem bebeğiniz ne kadarlık ? Bende alıştırmak istiyorum uykuyu çağrıştırsin diye ama daha kısmet olmadı
Ulumil 1koalaannesi hmm dediğiniz gibi yumuşak bir ip alıp yapılabilir bakiyim bende ne yapabilirim diye
Damlaaaaaaaaaaa Ben interntten uyku arladaşı diye bakımca hep fazla fiyat koyulmul oyuncaklar çıkıyodu bide oyuncagın duş yüzüeyinde ip boncuk vs kopacak tüy bırakacak şeyelr olmaması gerekiyo böle düşününce aklıma benzinliklerdeki yumoş oyuncaklar geldi ilk gördüğüm benzinlkdem baktım hem yumuşacık ideal boyutta üzerinde hiç kopacak edevek olmayan bi uyku arkadaşı aldım hemde 30 tl ye 😇 fikir olur belki
Ulumil acimavi yani anca böyle böyle alisicaklar heralde bende ne vericegime karar versem bu şekilde yapicam artık yavaş yavaş alışır dediğiniz gibi
asyasare Ulumil 20 liraya bezden bir tavsan almistim hani şu alti mendil gibi olan sadece dikissiz tavsan kafasi olanlardan. 3 ayliktan beri besiginden ciksrtmadim onu. kizim 5 aylik olunca eline tutusturdum uyuturken falan. zamanla alisti 1 yasina girecek besigine birakiyorum kizimi tavsanina sariliyor elinde salliyor oksuyor kendisini sakinlestiriyor yani sonrada uyuyor kendi kendine. ben cok faydasini gordum
Ulumil asyasare evet en çokta kendi kendine sakinlesip uyuyabilmesi için istiyorum insaAllah bizde başarabiliriz 🙏
elizinannesi-19 Ulumil uyku arkadaşı var e bebekten almıştım ama alışamadı ona. Örtü daha mantıklı hem bereye gitsem götürüyorum. Hem emzirmede kolaylık oluyo üstümü örtüyorum hem kızımın üstünü örtüyorum uyuyunca hemde sarılıp yatıyo valla 😂 hatta bi örnek atayım 😂
Ulumil elizinannesi-19 seninki çok amaçlı olmuş artık uyku arkadaşlığı modunu geçmiş çok amaçlı örtü her işe yarar en mantıklısı 😂
Bonnusimo Ulumil 50 günlük kızım budizz var onunla alıştırıyorum beyaz gürültü çıkartan bi oyuncak 1saat sonra falan kapanıyor kapandığı an uyanıyor ama🤦♀️😀😀
Ulumil Bonnusimo hiç duymadım bakiyim bende internetten beyaz gurultuyle uyuyo benimkide mantıklı geldi kulağa 😅
Papatyabeyazi Ulumil son zamanlar da oğlumu uyuturken sürekli bir şeyleri tutma ihtiyacı olduğunu fark ettim susmadan ağlarken battaniyesini Verince susmaya başladı bende amigurumi uyku arkadaşı var onu veriyorum eline hemen iki eliyle kavrıyor yüzünü saklamaya Çalışıyor nereye saklayacaksa 😂 yastığı yada oyuncağını hafif yüzüne değdiriyorum uyuturken daha rahat uykuya dalıyor 😂😍
Ulumil Papatyabeyazi amiguramileri bende çok beğeniyorum öyle oyuncagimiz yok hiç geçen nette sordum 150 lira dedi küçücük şeye 🤦😅