Zehraeymenn Arkadaşlar garip gelebilir ama bebeğim normal de yemez yemez akşam vakti brokoli çorbası yaptım tattraym dedim baya içti şimdi korkuyorum ya gaz yapar uyuyamazsa diye sizin benişlerde nasıl etkisi oldu gaz yaptı mı bu arada bizim ki 8aylık
Maviyesil121212 Zehraeymenn bizimki 7 aydan beri severek yiyor zaten gazlı bir bebek değildi o yüzden gaz yapmadı bizde. Buharda haşlayıp eline verdim hep bayılıyor brokoliye
OzgeOzkan Zehraeymenn ben püre yaptim ilk defa vercem yarın. Baya pütürlü oldu yiyebilir mi acaba 6 aylık
1prensAnnesii Zehraeymenn bebegim de ilk ek gıdaya geçtiğimiz zaman buharda haşlama olarak yediriyordum hala yiyor ve çok seviyor çok sağlıklı bi sebze ben bi sorun olacağını düşünmüyorum
FikriyeAli Benim oğlum cok seviyor ve yiyor bizde 8 ay 6 günlüğüz haşlayıp veriyorum kendisi yiyor 😄 gaz sıkıntısı bizde olmadı
11122011sm Maviyesil121212 benim kızım da şuan 7 aylık çorbasını yaptım ama haşlayıp versem yiyebilir mi siz ne zaman vermiştiniz? Boğazına bir şey kaçacak diye ödüm kopuyor 🤦🏻♀️
FikriyeAli Zehraeymenn inşallah zaman verin kendisi de denesin 😄 erkek bebek gazlı olur derler yani benim oğlumda cok gaz çıkartıyor ama şükür bi sıkıntı olmuyor 40 çıkınca 2-3 hafta kolik olmuştu ama çabuk atlattık su an da da yediklerinden dolayı bi sıkıntı yaşamadım 😄🤗
Maviyesil121212 11122011sm ben 7 aylıkken vermiştim her şeyi eliyle kendisi yedi hiçbir şey olmuyor merak etmeyin, şu an her şeyi ama her şeyi yer kendi basına sükür
Zehraeymenn 1prensAnnesii evet çok haklısın biz diş donemi falan derken ek gıdada pasif kaldık yeni yeni yiyoruz
Zehraeymenn 1prensAnnesii daha çok emmek istiyor ek gıda ya alışamadık yersede muhallebi tarzı seyler yiyor
Sevgiguveen Zehraeymenn benimki 7 aylık valla veriyorum gaz sıkışması yapmadı ama gazını cıkarıyor o yuzden olabılır :) benim kız haşloyorum catalla ezıyorum onu oylece bile yıyor .