Kızlar benim kızım 7bucuk aylık oldu çok hareketli bi bebek uyku eğitimi meselesini denedik buraya yazmıştım beceremedim. bunla birlikte bi de yanıma aldım uyutup koyuyordum gece emmesini de eşimle uğraşıp 2ye düşürmüştük ama çok az kilo aldığını öğrenince vazgeçtim saldım.başta iyiydi ama şu 15 gündür falan emeklemeye başladı ve bir dişi çıktı ikinciyi bekliyoruz geceleri sürekli bana dokunmak istiyo hadi bu tamam hoşuma bile gidiyo ama meme hep açık olacak o dönüp dönüp emecek yoksa verene kadar gözleri kapalı ağlıyo bi de gece herhangi bi vakit kalkıp 2 saat oyun oynuyo dişten midir yoksa ayından mıdır atak haftamız da değil napcam bilmiyorum kaskatı yatıyorum gece her yerim ağrıyo düz yatıp emerse kulak enfeksiyonu olur diye kolumu başının altına koyuyorum boynu için iyi değil gibi geliyo hem de kolum pert.ne yapabilirim değiştirmek için yavda geçici bir süreç mıdır yardım edin lütfen.bi de ek gıda çok az yiyor bazen onu da yemiyo günde iki kez 90lik mama yiyo sütüm öyle çok değil o yüzden hep sık emzirdim hala da en kotu 2 saatte bir emiyo hiç bişey olmasa keyif için emmek istiyo