Zep Zeynepalya_ve_annesi benim bebeğim de 13 olmak üzere daha yürümedi tedirgin oluyorum ister istemez 😊
Zeynepalya_ve_annesi Blackforrest sizinki yine geç benim büyük kızım 6,5 aylık emekledi 1 hafta sonra yürüdü 🤣🤣🤣yetişeceği yer var sanırm
Gogo Emel12 tek değilsin canım benmki sürünmüyor da aynı zamanda ahhh😢 sağlıklı oksunlarda olur elbet
Emel12 Gogo sizinki kaç aylik tembel benimki eltimin kızı 5 aylik süründü komanda gibi tek koluyla sürünüyor şuan 10 aylik hala sürünüyor oda
Zeynepalya_ve_annesi Zep hiç sıkıntı yapma benimkininde hiç isteği yoktu bir hafta içinde sıraladı sonra tutunup kalkmayı hızlandırdı bide komşu teyzemiz gelmişti geliyom geliyom diye korkuttu cocuk ogün yürüdü 3 adım 5 adım derken şimdi 16 aylık koşturuyo 🤣
Eylul-aynur Zep eğer önce dişleri çıktıysa engelliyo erken yürüyenler genelde dişi daha sonra çıkarıyo
Zep Zeynepalya_ve_annesi ayakta durmaya çalışıyor fakat düşüyor ☺ hiç dengesini kuramayacak gibi geliyor bana da 😅
Cgdmckr Zep 12 ay 23 gunluğuz 3 gundur tek tuk adım atıp hop oturuyo bakalım 13 aylık olduğunda tamamen yurur mu 😍