Klfteb Merhaba anneler bebeğinizin göbek bağı nekadar sürede düştü ? Göbek bağı düşmeden bebeğini banyo yaptıran varmı
Deletedmom324 Klfteb 1 hafta surdu bizim ki ve de doktor yikamayij dedigi icin yikamadik. Yikayan tabi var.
Burcu35 Klfteb 1 haftada düştü. Düşmeden daha dikkat ederek yıkadık. Çocuk doktorumuzda 3.4.günde yıkayabilirsiniz demişti
Sermel29 Klfteb canım doktor eve gittiğiniz gibi yıkayın dedi ama annem düşmeden yıkamam dedi,sonra etken düşer kanar dedi. Yıkamadık bir haftadan daha az bir sürede düştü zaten.
Ysftaha768 Bizimki 12. Gununde dustu canim cocuk pisik olmak uzereydi bir hafta bekledim dusmeyince yikadim ama gobegini daima kuru tuttum ve pansumanini hic eksik etmedim
Ysftaha768 Klfteb yika canim hic korkma yazik cocuga gobek bagni kuru tut pansumanini duzenli yap hicbisey olmaZ
Klfteb Ysftaha768 sabah düştü çok şükür yıkadık ama göbek deliğinde biraz parca kalmıs bu normalmi acaba
Ysftaha768 Klfteb evet canim bizde de oyle oldu pansumana devam et iki uc gune o da duser tam ortasinda var degil mi o parca
Eliffff Klfteb 11. Günde düştü doktor düşene kadar yıkamayın düştükten 1 gün sonra yıkayın demişti bizde öyle yaptık. Ben gazlı beze ılık su yapıp siliyordum ama vücudunu hemen düşmediği için
Deletedmom324 Klfteb yıkamadık cocuk kokmadı yani. Doktorunuz ne dediyse onu yapın. Fikir ayrılıkları cok olacaktır.
Klfteb Deletedmom324 düşmeden yıkama demisti benek hemsiremiz çocuk doktormuzda yukayablrsn sorun olmaz demisti düşmesini bekledim öyle yıkadm