Gorkemkc Bebeğim koyu yeşil yapıyor kaçgündğr doktora randevuda yok sizin bebekler yaşadımı böyle bişey sebepleri neydi
dontsleppyunhappy Gorkemkc hangi mamayı veriyorsunuz acaba. Bide yeşil kaka süt alerjisi diye biliyorum
Gulcanyvz Gorkemkc biz 4.ay kontrolde ferrum kan damlasına başladık 13 gündür kakası yeşil geliyor canım öncesinde d vitamini de kullanıyorduk ama o yeşil yapmıyordu büyük ihtimal kan damlasından diye düşündüm çünkü biz yetişkinler kan hapı kullanıncada değişiyor
Gorkemkc Merf12 bugün başlandı demir ilacına 1 kez verdim daha ondan mı acaba koyu yeşil yapması ama bir haftadır yeşil yapıyordu az önce kopkoyu yaptı
Gorkemkc Berna124 bende mama veriyorum bebeğime baştan beri ama hiç böyle olmazdı 1 haftadır yeşilimsi yapıyordu ama az önce koyu yeşil yaptı
Berna124 Gorkemkc biz de bugun başladık demir ilacına bakalım bizim de eğer koyu yeşile dönerse ilaçtandır. İçiniz rahat etsin yine de doktorunuza danışın bence
Gorkemkc Berna124 malesef sabit doktoru yok devlete gidiyoruz tabi elimizde numarada yok doktora ulaşabileceğimiz kötü olursa bebeğim artık acile gidicez inşallah olmazda ateşi 38 takip ediyorum sürekli bakalım bugün aşı oldu
Berna124 Gorkemkc kaç aylıksınız sanırım aynı benim bebeğimle bizde iki gün önce aşı olduk bizim de ateşimiz yüksekti 😔 inşallah ateşi daha fazla yükselmez sorunsuz atlatırsınız ☺️
dontsleppyunhappy Gorkemkc anladım canım. Valla tek bildiğim süt alerjisi. Bide rota virüsü aşısı yaptırdıysanız. Alerji tetikliyormuş geçici bir durum
Gorkemkc Berna124 inşallah çok teşekkür ederim 4 ayı doldu bebeğimin bugün 2. Doz karma aşıları yapıldı ilk dozda ateşi yükselmemişti ama bugün zor geçiyor
dontsleppyunhappy Gorkemkc çok geçmiş olsun canım ❤ inşallah ateşi de düşer bebeğinin. Kendinize iyi bakın.
Berna124 Gorkemkc 2 eylülde doğdu benim kızımda ☺️ Bizde cok zor atlattık bir huysuzluk bir ateş vardı
Gorkemkc Gulcanyvz çok teşekkür ederim aşıyı bugün olduk kan ilacınada bugün başladık 1 haftadır yeşilimsi geliyordu ama bu kan ilacından sonra az çnce koyu yeşil yaptı umarım normaldir çok teşekkürler