Damlaardahan Bebegım neden hamur gbı sızınde oylemı 13 4 grcek 3 bıtıcek kafasını zor tutuyor ayaklrıyla az basıyor Çevremde görüyorum kızlar daha dırı
bitterikolata Damlaardahan kafasını artık net bir şekilde tutması lazım yüzüstü koyduğunda kafasını kaldırabiliyor mu
Purelove Damlaardahan daha uc aylikmis cok kucuk ayaklarinin ustunde dik tutmaya calismayin bacaklarina zarar verir. Boyun kaslarinin gelismesi icin de her gun yuz ustu vakit geçirsin bes on dakika bile olsa.
T-24 Damlaardahan mutlaka bi doktora görünün derim bu aylarda tam anlamıyla kafasını tutması lazım 1 yıldır gelişim geriliği nedeniyle hastanelerdeyiz korkutmak değil amacım erken teşhis hayat kurtarıyor
FatmaNurBetul Damlaardahan benim oğlumda nerdeyse beş ay olana kadar kafasına tam sahip olamadi bastirdigimda titir titir ediyodu doktora götürdüm hiçbir sıkıntı olmadığını hatta gelişiminin hızlı olduğunu söyledi çok dert etme aglasada bol bol yüz üstü yatir sırt ve boyun kasları gelissin
89Kbr 3-4 aylık bebeden mi bahsediyorsunuz pek anlamadım ama her bebeğin gelişimi farklıdır.. bence sizin bebeğinizde normaldir. ya da çok tedirginseniz doktora gösterin .
Damlaardahan bitterikolata yüz üstün yatmayı hıc sevmıyor hemen aglıyo kucagıma alıp gezdırınce tutuyor anan dengelı degıl oyle
bitterikolata Damlaardahan canım ses çoksatan oyuncakla falan dikkatini çekmeye çalış boynuna egzersiz olur yüzüstü koymak
01asaf01 Damlaardahan çok uzun süreli tutamaz zaten daha küçük olduğu için çabuk yorulur. O zaman normal ama sizin gözlemlerniz daha önemli şüphelendiğiniz bi durum varsa doktoa götürebilirsiniz.
Hunilianne Damlaardahan yakın zamanda yine git doktor bir tuhaflık görürse söyler zaten. Bizim ilk bebeklerimiz bazen normal olsa da bize tuhaf gelebilir