Yusufum02 Sorum Doğumdan ne zaman sonra adet oldunuz süt koruyor dıyorlar bebeğim 7 aylık hala hiç adet olmadım 3 gündür ağrım var sanki adet olacakmışım gibi ama yok dün gecede 1 damla kan peçeteme damlamış bir tahmini olan var kızlar
elifiii Yusufum02 10. ayda oldum ama süt koruyor diye birşey yok. Yumurtlama döngüsü devam eder, sadece regl kanaması bazı kadınlarda olmayabiliyor.
Yusufum02 Deletedmom7 evet korunuyorum 3 gündü ağrım var adet ağrısı gibi hiç olmadım adet dün gecede bir damla kan gelmişti başkada yok
Baloglum93 Yusufum02 bebeğim 3 aylıkken ilk reglimi oldum ama ondan sonra hep düzensiz 4 5 gün gecikirdi şuan 3 aydır adet olmadım
Eslembaby-Cennetmomy Yusufum02 4 aylıkken oldum 5 aylıkken oldum 6.aydayiz bakalım bu ay olacak mı olmasaydı keşke diyorum ya sütüm azaldı sanki
ATC Yusufum02 lohusa kanamam 15. Gün kesildi 40 a kadar ara ara lekelenme oldu 43. Gün adet oldum o zamandan beri her ay oluyorum 1 sene kadar normal diyolar
Yusufum02 ATC bnm sorum şu 3 gündür adet ağrısı cekıyorım ama olmuyorm adet 1 gün öncesinden bir damla kan geldi ama gerisi yok
Yusufum02 Balbal1 😂doğru korumaz 3 gündür adet ağrım var ama olmuyorm dün gece bir damla kan geldi ama devamı yok onu anlamdım aslında