pamukkuzum Kızlar 15 gün oldu doğum yapalı dün gece üşüme titreme oldu su anda ateşim var biraz bel agrım var üşüyorum hafif hafif 38.2 cıktı sizce neden olmuştur başına gelen oldu mu?
alikonunannesi pamukkuzum bendede sıksık oluyo 23 günlüğüz hala var..göğüsüm şişince de oluyo. Bi tane parol alınca rahatlıyorum
Elifnur pamukkuzum mastit oluyor. İki kere bana da oldu. Sıcak nane çayı içip üzerimi örtüp uyudum geçti. Bir de göğsüm sertleşmişti elimle sağmıştım. Ha bir de parol içiyordum bi tane
pamukkuzum MayneymisAltintop hayır yok ağrı aslında emiyor da dikişlerim de ağrı falan da yok anlayamadım
Ipek11 Bende doğum yaptıktan 4 yada 5 gün sonra çok fena üşüme titreme gelmişti çok kötüydü ama hırka falan giydim yorganin altına girdim ısınamadım bi türlü sonra eşim dedi bi hastaneye gidelim diye bizde gitmiştik göğüslerim çok şişti doktor göğüslerime baktı dedi çok süt birikmiş ondan titreme olur dedi sütlerini sağ geçer dedi hastanede sütlerimi sağmışlardı göğüslerim yumuşayınca kendime gelebildim anca
pamukkuzum Ipek11 valla sürekli emziriyorum ama bilmiyorum su an iyiyim bir daha olursa bende gidicem
Kedicik Mastit idraryolu enfeksiyonu dikiş yerlerinde enfeksiyon grip bunlar lousalarda sık rastlanan ateş nedenleri geçmezse hastaneye gidip nedenini öğrenmeniz lazım geçmiş olsun
Dnzkizi pamukkuzum bende bi ara çok usuyordum oda isisi 27 dereceyi buluyordu hala soguktu benim icin 1 hafta oyle gecti sonra 20 dereceye kadar indirdim cok sicak gelmeye başladı sonra duzeldi niye bilmiyorum
defnesmoms pamukkuzum bende de olurdu bi ateş basardı bi titreme gelirdi lohusalıkta. ben sürekli emzrdiğim için mastit degildi siz o ihtimalide degerlendrn
pamukkuzum defnesmoms bende enziriyorum canım mastit olduğunu sanmıyorum düştü su an bakalım akşam yine olacak mı olursa doktora gidicem