Kubraacetinkaya Göğsümun biri çok fena şişti sertleşti. Bebeğim 4 aylık. Nasıl gecirebilirim? Birde çok uzun sürer mi? 😔
Deletedmom299 Kubraacetinkaya hemen bı duş alin. Dusta ovun gogusunuzu masaj yapın sonra hemen sağım yapin ve bebeginizi ters emzirin. Bende o donemlerde yasadim bi gece basima geldi burada bunlari yapmamı soylediler o gece bunları yaptım sabahina gecti şükür
Zeys Kubraacetinkaya geçmiş olsun ben de yaşadım çok zor Kızlar da yazmış gerekli şeyleri ilerlemeden göğsünüzü boşaltın duş aldıktan sonra çok sert yerler varsa ince dişli tarakla tarayın dağılsın..ağrı olursa göğüste gebe okulunda söylemişlerdi soğuk lahana yaprağı koyun ağrıyı alıyor
Gamze3466 Kubraacetinkaya ben çok ağır geçirmiş biri olarak söylüyorum mastiti. İlerlemeden antibiyotik kullanımına başla 500gr olanlardan. Ve sürekli duşta masaj uygula yanlardan uca doğru. Sıcak duş+masaj arkadaşım. Emzir sürekli. Geçmiş olsun
Deletedmom299 Kubraacetinkaya aa evet evet onu unutmuştum bende gece dustan sonra koymuştum bebegim uyuduğu icin hem sagmistim sonra sıcak su torbasi koymuştum dogru ya 😊 inşallah benimki gibi hemen geçer ya çok kotu oluyor🥺
Aet Kubraacetinkaya geçmiş olsun ben de ağır geçirdim sıtma ateş oldu bebeğimi kucağına alacak takatim yoktu masaj yapın sıcak duş ve en önemlisi sık sık o göğsünüzü emzirip boşaltın göğüs boşalınca geçiyor