gglsrnarslan Kızlar daha önce hiç başıma gelmedi bebeğim iki gündür kakasını yapmıyor ve sürekli kötü kokulu gaz çıkartıyor sadece anne sütü aldığı için normal karşılıyorum ama kötü kokulu gazın bir nedeni var mıdır bilen var mı?🦋🙏
ErkekkAnnesii gglsrnarslan kakasını yapamadığından içinde kaldığı için kokuyordur oğlumunda öyle oluyor
gglsrnarslan Xyz26 yaaaa haha hiç gülesim yoktu 😀😀 bugün bende şok oldum kokulu kokulu kaka yaptı zannettim bi baktım boş bez 😀
ErkekkAnnesii gglsrnarslan oğlum daha beter 15 gün yapmadığını bilirim 💩 problemimiz var zaten kendi yapamıyor ben uyararak yaptırdım ama yok probiyotiğe başladık birazda kayısı suyu veriyorum 6 ay 12 günlük şuan kabız değil ama kendisi yapamıyor düzeliyor gibi doktorunuza sorun eğer ilerlerse ama anne sütü alan bebeklerde 10 gün normal
gglsrnarslan ErkekkAnnesii pazartesi günü kontrolümüz o güne kadar yapmazsa doktorumuza sorucam şuan keyfi yerinde o yüzden sıkıntı yapmadım ilk kez başımıza geldi her gün yapardı mutlaka gaz çıkartırken bile kaçırırdı😀