Albatros12 Hamilelikte tiroid bezi az çalışması yaşayan oldumu aranızda acaba bana bilgi verebilir misiniz bu kötü bı sorunmu hamilelikte acaba lütfen bı cevap verin ?
ilkgozagrimm Albatros12 benim tiroitlerde yavaş canım ben ilaç kullanıyordum dogum yaptım hala da kullanıyorum bi dahiliyeye göründünüz mü
Dondu_123 Albatros12 bende olmustu dahiliye doktoruna gıtmenız lazım duzenlı bır sekılde ılac kullanılması gerekli ihmal etmeyın en kısa zamanda gidin degerler sureklı yukselıyor ılac kullanılmassa sakıncalı
Albatros12 ilkgozagrimm dahiliye çık demedi doktorum ondan çıkmadım LEVOTİRON 25 mg bu hapı verdi onu aldım sabah aç karnına kullan dedi ama biraz panikledim
Albatros12 @ll Dondu_123 LEVOTİRON 25mg hap verdi doktorum hamile olduğum için bu hapı kullanmamı söyledi hamilelikte olması gereken değerimden 2deger düşükmus buda beni korkuttu
Dondu_123 Albatros12 ilaclarınızı düzenlı bır sekılde kullanırsanız Allahın ıznıyle hıc bısey olmaz ınsallah bende ılk baslarda 25mgle baslayıp 125le bittim dogumdan sonra degerlerım duzeldı ama her ay kontrole gıtmelısınız
ilkgozagrimm Albatros12 panikliycek bi durum yok canım ilaçlarını düzenli kullan ben ömür boyu kullanıcakmışım
Albatros12 Dondu_123 inşallah bende sürekli dua ediyorum ilaçları 15gun kullan sonra gel dedi öyle gidicem tekrar hamilelikte bebeğime bı zararı olmaz demi bu durumun o ürkütüyor beni
Dondu_123 Albatros12 benide ılk ogrendıgım zaman bı bayan hastanede korkutmustu bebegın zehırlenır felan dıye ılaclarımı kullandım Allaha şükür saglıklı bır sekılde bebegımı kucagıma aldım