Ily20 Ssumru köpürmesi içinde ekstra madde koyulduğunu duymustum bende mustella kullanıyorum bu bitince minorise geçmeyi düşünüyorum
fistikcisahap Ssumru 11 Aydır kullanıyoruz ve yeni bitti şimdi aldım yine aynısından hiç öyle bir şeyle karşılaşmadık
Mehtap44 Ssumru için nasıl rahat ederse onu kullan canım zaten bebeğin kokudan rahatsız olursa anlarsın bi süre dikkat et bebişine. Olumsuzluk olursa yine değiştirirsin
ebrusmsk Ssumru kesinlikle. Alerjiden kaynaklı sivilcelere , tahrişlere silige felan bile iyi geliyor:)
allypa Ssumru Jack N’Jill şampuanı kullanıyorum. Bebek yağı olarakda Burts Bees(kokusu kayısıya benzer ama başta sürünce kokusu bana ağır geliyor)
archmom Ssumru benm kizim cok agliyordu gozleri de kipkirmizi oluyordu ben kendim denedim yakti yani gozlerimi degistirdim bende
Ssumru archmom yaaa o zamana cok sıkıntılı bebeler icin.. sari papatyali olan goz yakmıyor canim biz öyle sorun ile karsilasmadik
Albayrakokur Ssumru baby me yada minies migrostaki içeriği temzi olup yıldızlar listesindeler bnde salindi canbebe evybaby aldım ama içinde boya vs bssürü madde varmış bnlarda yok içeriği en temziler bnde onlara döndüm üstelik uygunlarda
EmineB10 Ssumru bübchen kullanıyorum ben hem köpürüyor hem çok güzel kokuyor içeriğine de güveniyorum
Pnrmus Ssumru e bebekin babyme köpük olani kullaniyorum hem icerigi temiz hem uygun mühendisoglu sayfasinda takip yapiyorsan yildiz listesinde. Dogdugundan beri kullaniyorum şuan 6aylik olduk tavsiye ederim