nehir_yalcin kızımn yüzü kuruyor pul pul oluyor napabilirim dus aldrdm birseyde sürmedim. Duş aldırdgm su da arıtıcıdan kirećli desem napmalıyım hanımlar acil
Ozdmrkbraa nehir_yalcin benim oğlumun bacakları çok aşırı kuruyor duştan sonra bebe yağı sürüyorum doktorum söyledi bende bitkisel içerikli yağ kullanıyorum 🥰
Aselhafsa61 nehir_yalcin hametan Pomak kullanabilirsiniz nemlendoriyor yan etkisi yok doktor veriyor zararsiz
Derin34 nehir_yalcin mustelanın bebekler için yüz kremi var, mustela infant face cold cream. Bir bakın, benim bebeğime çok iyi gelmişti
Meriwa nehir_yalcin mustela kullanın hipoalerjenik en iyi ürün mükemmel nemlendirme özelliğine sahip bizim de öyleydi en iyi o geldi doktorumuzda onu önermişti zaten
Elifsmomm Benim bebegiminde ayaklari surekli soyuluyo doktorum her altini degistirdiginde yagla demisti ve gercekten de etkisi var
1Anneve1Bebek nehir_yalcin Mustelanin yağını öneririm duştan sonra yağlayın kış geldi benim cildim bile kuruyo 🥴
curly_mom nehir_yalcin Atopik dermatit egzama olabilir mi benim bebeğimde de çıktı. Bizim kollarda vardı ama genelde yüzde de çıkarmış bi araştırın. Bize doktor mustelanın stelatopia kremlerini falan önermişti biraz fiyatlı bir ürün ama aldık 🤷🏻♀️ iyi geliyor.. Şimdi siz varsa bebe yağıyla falan nemlendirin iyice kurumasın
curly_mom nehir_yalcin kuruluktan kaşıntı olabilir 🙄 siz her zaman nemlendirin. Mustela olmasa bile bebekler için güzel nemlemdiriciler var yağ ya da losyon.. Yayılıyp yolsa daha kötü olmasın.. Bi de eğer atopik dermatit ise alerjisi de vardır dikkatli olun 🙏🏼
Baldantatli Bioder in bi kremi var ben onu kullaniyorum dr vermisti cocugumda cilt kurulugu icin o yokken butchen kullandim hic fayda etmedi iki ucgundur gene bioder e gectim hemen gecti kurulugu disari.cikinca soguktam ruzgardan oluyo bemim ki
curly_mom Baldantatli merhabalar Görünce yazmak istedim. Oğlumun cildi atopik çok kuruyo. Biz de mustela kullanıyoruz, ona alternatif olarak bioderma kullansak mı dedik ama içnde paraben varmış o yüzen musteladan devam ettik. Bilgilendirme amaçlı yazayım dedim. 🍀
Baldantatli Soguk cabuk etkiliyor ben hergun 1 ila 4 arasi cikariyorum yurumeye alisti disarida seviyor o yuzden kuruluk oluyo el kremi gibi kucuk bi krem