Nursel-61 Anneler 11 günlük bebeğim korona virüse yakalandı başına gelen veya yakınlarında olan varmı süreci nasıl atlattılar
Balkupum2505 Nursel-61 çok gecmiş olsun tez zamanda atlatin insallah. Cevremde olmustu en fazla 3 gün ateslenmislerdi korkmayin cabuk atlatiyo bebekler
Sumeyyeenes Nursel-61 cnm bol bol emzir ateşi çıkınca parol ver hiç sıkıntı yapma çocuklar kolay atlatıyor emin değilim ama oğlum 1 günde atlattı ben ve eşim 1 haftadır cekiyottum aynı evin içindeyiz oğluma birden olmadı
Kahvedelisi Benim tanıdığım bir kaç bebek geçirdi ates ve huysuzluk olmuş sadece emiyorsa bol boş emzirin atesini kontrol altında tutun
Ecrinbzkrt Canım cok gecmıs olsun rabbım şifa versın annesi sen canını sıkma hemşire bıze bebekler cok cabuk atlatıyor bız gıbı uzun surmuyor dedı allahın ıznıyle bır kac gune atesi falan varsa iyi olur🤲🏻🥰
Nursel-61 Cumartesiden beri hastanede bende pozitifim göremiyorum süt gönderiyorum sadece ateşleniyormuş bide iltihapı varmiş
Lilayda Nursel-61 ikiniz de pozitifseniz yanina gidebilirsinuz bence emzirseniz daha saglikli degil mi doktor ne diyor bu konuyla ilgili
Nursel-61 Kesin karar var dedi bana bügün emziremezsin dedi ben evden çıkamıyorum oda yenidoğan yoğun bakımda