Ylmzkbra06 Hanımlar, 8 günlük bebeğim var ve maalesef göğüs ucum yok. Ben de silikon meme ucu ile emziriyorum. Böyle bi durum yasayan var mı. Daha sonra kendi meme ucunuzu aldı mi . Nasıl bi yol izlediniz
Gamzerdem Ylmzkbra06 benım hiç yoktu ucu ıkısı de İlk Bı hafta sagarak verdım sutu. Sılıkon uc tutmadı yara oldu emzıremeye calısorken sonra karbonatlı su İle yıkadım sureklı gun içinde gectı uç ta cıktı zamanla
Yagizmomms Ylmzkbra06 Meme ucum yara olduğunda kullanmıştım ben 1 hafta canm. Bebegm yeni doğduğunda. 1 hafta sonra verdim kendi mememi hic sorun yasamadım ikisiyle de emiyordu.
Burcu35 Ylmzkbra06 19 günlüğüz ilk günden beri silikon uç kullanıyorum. Arkadaşımın bebeği 3 aylık oda hala silikon uç kullanıyor. Anne sütü alsında ne farkeder ki?
Zhraagk Meme ucunla sürekli oyna canım öne doğru çektir sürekli benimde meme ucum var oğlumun ağzı küçük tam tersi yani durumum 🤦🏻♀️🤱
Sermel29 Ylmzkbra06 meme ucum yoktu Hindistan cevizi yağı sürüp zorladım 10 gün boyunca çok canım acıdı o çektikçe çıktı şimdi var bende aparat alacaktım doktor sabret çıkar dedi hemen pes etmeseydin keşke canım benim
herseysensin Ylmzkbra06 bende meme ucu ile emzirdim sonradan aldı memeyi ama her zaman almıyo almadıgında meme ile emziriyorum sağıyorum
herseysensin Ylmzkbra06 vee daha küçük bebeğin çenesi kuvvetli değil 27 günlüğüz 18 günlükken normal tuttu