_dobraanne_ Merhaba kızlar kimyon çayı bebeğe ne zaman verilebiliyor ve eczaneden filan özel mi bu bildiğimiz kimyonu kaynatıp mı veriyoruz bebeğim çok içli ağlıyor 1 saattir durup durup acı acı ağlıyor :( 1 buçuk aylık
HonKiPonKiDoNiNo _dobraanne_ Kac aylik bebeginiz ? Normal kullandigimiz kimyonu kaynamis suya azicik atin bi fokurdasin sonra hem siz icebilirsiniz emiyorsa hemde cay kasigiyla bebise verebilirsiniz.
Bestmoms _dobraanne_ kaç aylık verebilirsin gaz sancısı na iyi geliyor diyorlar bizde fayda etmedi pek bide bebelac gold ne kadar fiyatı
[silindi] _dobraanne_ ben iki bebeğimde de kırkında verdim kimyonu kaynat süz ince yazma gibi bi şeyle tohum kimyon daha etkili istersen onu kullan aktarda olur sanırım 😊
Altntaskadrye _dobraanne_ verebilirsin Canım ama sende içersen sütünden geçer aktarlarda satılıyor kimyon tohumu bir bardak kaynar suya bir çay kaşığı demleyip içiyorum ben ama kimyon tek başına biraz tadı kötü rezene ile karıştırıp içebilirsin rezenede rahatlatıyor bebeği
_dobraanne_ [silindi] ya şuan elimde yok ama çok kötü ağlıyor şimdi vermem gerek toz kullanıcam mecbur 🙏 teşekkürler
Alvin0 Aktarda var kimyon rezene tohumunu karıştir kaynamis suya at 5 dakka beklet 1 cay kasigida seker at suzgecle bardaga doldur sabah aksam ogle her ogunden sonra ic bebegede verebilirsin 1 cay kasigi benimkide 1.5 aylik
Alvin0 Gunesasel ciddimisin gaz damlası şekerli zinco degistirsemmiki ben bebege şeker ver demedim zaten kimyonu icerken at tadı yumsasin dedim
CankusAnnesi Bence doktora danışmakta fayda var. Probiyotikli gaz giderici damlalar var doktorunuz yazabilir yada Muskat cevizi rendeleyip sütüne katabilirsiniz
HonKiPonKiDoNiNo Dndulgr 1 aydan sonra vermistim , zaten damlalarda o zamandan sonra kullanilmaya basliyor.
dertlikerkenez _dobraanne_ bebeğim 15 günlüktü, doktorum günde 1-2 çay kaşığı verebileceğimi söyledi.
Altntaskadrye _dobraanne_ iç Canım mecbur valla tadı kötü evet 😔 rezene ile karıştır o zaman güzel oluyor
Alvin0 zlmkcl bebege ver demiyorum tabikidd kimyon çayı icerken icine at dedim daha cabuk süte geciyor
_dobraanne_ Alvin0 zaten şekersiz içilmez ki bi kere denedim ama tozdan yaptım ben toz işe yaramıyor mu
Aynurrdgn _dobraanne_ cnm zinco gaz damlası al benim bebeğimde 1 buçuk aylık gazi çok oluyodu verdim 2 gündür rahatladı
_dobraanne_ Aynurrdgn zinco ve metsil kullanıyoruz canım ama bugün aşırı içli ağlıyor bu kadar değildi hiç