Mom987 Doğum günü için pasta yapan butik veya pastane arıyorum. Doğum günü için gelen olmayacak yazayım dedim 😊
Canparcam_ Mom987 Üstte kalsın kuzum. 🤭 2 hafta sonra esimin dogum günü bende araştırıyorum pastasını kendim yapicam ama malzemeleri almaya başladım bile 💪🤗
OncedenGurme Mom987 İstanbul’daysan instagram’da missdukkan var. Ailemizin pastacısı resmen. Hem dış görünüşü hem lezzeti muhteşem. Evlilik teklifi pastam, söz pastam, eşimin doğum günü pastası, aile bireylerini pastası hep orada yaptırıyoruz 😊😊
Mom987 Canparcam_ Bende şeker hamuru ile düşünüyorum acaba malzemesini alana kadar aynı fiyat mı olur diye düşündüm😊
Canparcam_ Mom987 Oluyo canım ya hesaplarıma göre, fakat eşim ben evde pasta yaptığımda daha çok hoşuna gidiyordu o yüzden hediye almicam el emegimle pasta yapicam. 😊 Bu arada pinterestte çok güzel tarifler ve fikirler var bilgin olsun.
Mom987 TwinsmomDA bende öyle yapacaktım kuzum malzeme alana denk hazır mı alsam dedim. Birazda annem girdi kanıma😅
TwinsmomDA Mom987 özel yaptıracaksan biraz yüksek oluyor fiyatlar ama yine de ne kadar olur bilemem tabi.