Nadiye Kızlar 4 aylık bebebğim var oyun halısına koymaya korkuyorum resmen😂 oyuncakları ağzına götürmeye çalışıyor. Başarıyorda aslında ama istediğini alamıyor sanırım bu sefer başlıyor ağlamaya . Susturabilene aşk olsun. Herkesin bebişi böyle mi acaba
Denotemo Nadiye benimkide 3 bucuk aylık valla oyun halısını bıral kucağımda tshirtümü pijamamı renkli ne gördüyse agzına sokmak istiyo yapamayınca cığlık kıyamet :))) beni bile bazem yemek istiyojslanabab
Htcomerasafyuce Nadiye ooo bizimki oyle sinirlenince kendini parçalıyor resmen acayip sinirli laz damarı var off anam.halimize 😂😂
Melikeyigitemre Nadiye benim bebegim 8 aylik kendi esyalarini biliyor sanki bir sahiplenme elinden almaya calisinca bie bagirıyor gören şok oluyor gül gül ölüyoruz 😆😃
ayis Nadiye Benimkide bir hafta sonra 4. atını dolduracak Benimkide üzerine örttüğüm battaniyesini çekip ağzına sokuyo bi de bi oyuncak var kenarları diş kaşıyıcı ama benim kızım oyuncağı olduğu gibi ağzına sokmaya çalışıyo sokamayıncada sinirleniyo 😁😁
Nadiye Denotemo emzik veriyor musun peki cnm. Ben vermiyorum acaba vermesem mi diye düşünmüyor değilim.
Denotemo Nadiye emziği var kullanıyor ama her dk emzik istemiyor ki gördüğü şeyi istiyor😀 cok komik cidden gülüyorum artık o çığlıklarına tam bir zombi beni bile yemek istiyor:)
Happybaby1 Denotemo zombi tabiri cuk oturmuş bizimkide dört aylık aynen öyle 😂ne zaman geçer bu durum acaba 🤷🏽♀️