kursadsrkndyg Kızlar 265 tl verdım aldm ve hiç memnun klmdm. Hiç çekmıyor dolu goğüs damla dmla cekti 1 saat beklesem anca 20 cc ceker kesnlıkle almayın
Dilber kursadsrkndyg bende kullandim gayette cekiyor. Hatta dun aksam sagdim isiklrin hepsni sona getryorum dolu dolu cekiyor. Ama bi noktasi var hhava almamasi lazim yksa ckmiyor belki oynattniz hava aldirdinz ondan ckmedi olabilir mi?
Baynimir kursadsrkndyg aparatlarini iyi yerlestirdiniz mi. Hava almamasi gerek. Ben cok memnunum 3 aydir kullaniyorum.
Ecee kursadsrkndyg valf mi ne bişey var o takılı olmadığında ya da ufacık bir yeri yırtık olduğunda çekmiyor ona dikkat edin
Hilaluras Gogsunuz tikancak kadar doluysa evet çok cekmio ama okdr beklemzse gayet iyi bosaltio göğsü. Evdeyken gayet iyidi ise başladım belli zamanlarda sagm yaptgm icn işime yaramadı allahtab hastanede calisiyorumda ordaki makineler beni kurtardi 🤗
kursadsrkndyg Kızlar siz bu kadar möenunsanız belki benım ürünüm hatalıdır cunku gercekten hıc cekmıor
Deletedmom131 kursadsrkndyg Biberonun kapak kısmında beyaz slikon bir uc olmasi lazim bende bir kere onu takmayi unuttum cekmiyo o olmayınca
ozi Ben kullandim Allah'ın izniyle sütümün artmasına vesile oldu. Power pump yaparsaniz belli saat araliklari her 2 veya 3 saatte bir ve bekle dur bekle dur tarzinda örneğin Sık sık emen bir bebek gibi pompa yapın. 10 dakika pompa yapın, 5 dakika ara verin, yine pompa yapın ve bu şekilde devam edin. Birde hava almadığından emin olun.