Mmeliss Kiask ben yaptım canım gayette memnun kaldım halende yapıyorum yapıcamda çok ilgililer tavsiye ederim 👍
Dilber Kiask orayi bilmiyorumda extradan post olmasin hazir site alis verisi demisken ben ali expresten birsy alamiyorun o kdr denedim olmuyo siparus blmunde adreste takilip kaliyo inme iniyo bana oradan rhtca alisveris yapabilen var mi
busrasahinn Kiask ben yaptım bebek arabamı oradan aldım kontrollü kargo olduğu için de çok memnun kaldım kargoyu getiren kişi bekledi açtım kontrol ettim öyle gitti kapıda ödemesi de olduğu için gayet iyiydi
Gzmakman Dilber sadece İngilizce harfler kullanmanız lazım. Mesela ı yerine i ü yerine u gibi. Yilmaz mahallesi buklum sokak. Vs gibi
Zozben Kiask Belisin bi modeliydi ama tam hatırlamıyorum biz direk netten görerek sipariş vermiştik hatta tereddütle bekledik ama geldiğinde memnun kaldık 2bin liraya gayet iyi mobilya aldık
Yagizmomms Kiask Evet canm bebek arabamı falan aldm çok iyi . Zaten silivri de mağaza. Bende bekarken silivri de oturuyordum 😊