Buglis1 Pazartesi topuk kanı verdik bugün kan yetersiz gelmiştir diye geri dönüş yapıldı böyle bir durumla karşılaşan var mı?
mombeto Buglis1 evet bizim de öyle oldu aldılar kanı 2 hafta sonra aradılar bir daha istediler verdik kan. Kanı alırken yetersiz kalabiliyormuş malesef aslnda alan hemşire tam alamamış
ahdkh8689 Buglis1 benim yeğenimde olmuştu oda iki sefer verdi topuk kanı bir sknti olmadı kanı alan kişinin dikkatsizliginden oluyor bide gününden önce aldırdıysanız tekrarliyolar
mombeto Buglis1 o bastırdıkları şeye çok gelmemiş oluyor. Ben de çok endişelenmiştim. Ama merak etme benm gözümün önünde aradı ilçe sağlık öyle dedi. Yönetmeliğe de baktım. sorun olsa söylerdik hemen zaten dedi
ahdkh8689 Buglis1 ben 5 günlük gittiğimde almadılar 7. günü gel dedi hemşire yoksa ikinci kez gelmen gerekir demişti
Buglis1 mombeto Sorun olursa ilk aradiklarinda mı söylüyorlardı? Bide internette 3 haftaya sonuç çıkar yazıyor 3 günde çıkmazdım herhalde bilginiz var mı?
Damlakurutoprak Buglis1 topuk kanı alırken ordaki yuvarlakların tam dolması gerekiyomuş bizde yarım saat uğraşmıştık hemşire o yuvarlakların içinde iğne ucu kadar boşluk kalsa 2. Kez almak zorunda kalıyoruz demişti büyük ihtimalle öyle olmuştur canım
mombeto Buglis1 evet en az 1 hafta 10 gün demişti sonuç çıkması. İlçe sağlıktan aradılar ben vardım hemşireyle konuşuyorlardı denk geldim ilçe sağlık dedi ki yetersiz kan alınmış tekrar geldiler mi bugun gelsinler alınsın dedi. O an bir daha emin olmuştum
Masalll06 Bizim de öyle olmuştu endişelenmiştim baya sorun mu var diye toplam 3 kere almış oldular bizden ama şükür sonradan aramadılar ben troid ilacı kullanmıştım hamileyken kızımın değerlerini de o etkilemiş
Masalll06 Buglis1 sebep söylemediler bize sağlık ocağında ki ebemiz aradı tekrar alınması lazım diye sebebini sorduğumda onu göremiyoruz ama senin hormonların bebeğe geçmiş olabilir ondan sonuçlar net çıkmamıştır ya da yetersiz alınmıştır dedi