Deletedmom299 Oyku6 yani çok kusardi benimkide canım her mamadan sonra direk cikarirdi ama sizinkini bilemicem post ustte kalsin.
Zeyzeyka Oyku6 benim kızımda öyleydi ne çektik yediği midede kalmıyordu resmen 3 aya gelene kadar gazla birlikte kusuyordu. Sonra farkettim gazı çıksın diye omuzuma koyup sırtını sıvazlayınca mideye baskı oluyor. Artık kucağımda tutuyorum kendime yapıştırmıyorum kendi kendine çıkarıyor 3 ay oldu. Arada çıkaramayınca ben destek oluyorum yine kusuyor. Tabi burda önemli olan kusmanın rengi ve kokusu beyaz ve kokusuz ise insallah bi sıkıntı yoktur
Kurbagam Oyku6 valla ben ne zman emdikten sonra gazını çıkarmadıysam hep kuşmustur. Çıkardığım zaman da hiç kusmaz bazen 10 dakika bile uğraşırdım gazını çıkarmak için.,
Oyku6 gamzelikizim benim bebeğede fazla gazı çıkartıyor dedi doktor bi kaç gün gözlem altında kalsın dedi
Deletedmom299 Oyku6 usutmustur belki yada mama yaramiyodur canim bizim doktor mama değiştirdi gerci ona geçtiğimiz sirada emmeye başlayınca mama biraktim ben yani mamadan mi baska biseyden mi bilmiyorum ama aşırı kusuyordu
Oyku6 Deletedmom299 üşüttüğünü düşündüm bende çünkü doğduğunda tek bir battaniyeye sardılar onu yanımda kalanda değişirken çok üşüttü onu çocuk titredi bildiğin
MKeremsMom Merhaba, benimde 12 günlük bebeğim dün 4-5 kez kustu. Sarılıktan dolayı elimden geldiğince çok emziriyorum. Doktor normal dedi sadece vücudunu başına doğru yüksekte yatırın dedi. Öyle yaptık dünden beri kusmadı