Asya52 Merhaba bu sabah 2. Ay aşısı yaptırdık kızıma 3 tane aşı oldu 1 kol 2 bacak üzerini ince bir örtü ile örttüm çok sıcak olmasın ateşi çıkmasın diye. Kıyafet olarak 1 kısa kol zıbını var bir kilotlu çorap ve tulumu var üzerinde sizce kalın mı dersiniz? Oda sıcaklığı 22-23 derce fln
jap Asya52 ateşi çıkmadan incelemenize gerek yok aslında. Üşümesin. Normal her zamanki gibi giydirin. Ateşi çıkarsa ya da vücudu ısınmaya başlarsa ona göre inceltirsiniz🌺
TospikOglusum Asya52 ateş yapmazsa evde nasıl giyiniyisa o şekilde kalabilirki kıyafetlerde yeterli gibi oda sıcaklığı gayet iyi👍korkmayın Allah’ın izniyle çıkmaz ins ateşi bizde çıkmamıştı az huysuzluk yapmıştı ve bebeğim uyumuştu çok güzel 🤗
sehererenn Asya52 merhaba benim kızımda iki aylık bizde yarın aşı olacağız. Size birşey soracağım. Kilotlu çorap giydiriyor musunuz? Bana çevremdekiler küçük daha giydirme dediler. Kalça çıkıklığı muayenesi oldunuz mu?
Melissstpz Asya52 merhaba, biz kıyafette değişiklik yapmadık aşı sonrası. Çok şükür problem olmadı. Uzun kollu zıbın, ayaklı alt, üzerine çıtçıtlı tulum giydiriyoruz. Evim 21-22 derece
Uykusuzgeceler Asya52 biz de dün aşı olduk. Hiç kusmazdı emdikten sonra kustu hep. Bide gece 2 3e kadar filan ağladı huysuzlandı. Ateşi çıkmadı ama. Siz de de oldumu? 🤦♀️
Asya52 Uykusuzgeceler biz bgun olduk aşıyı o yüzden henüz halsizlik dışında brsey yok şükür ağlama yada ateş yok
Uykusuzgeceler Asya52 inşallah olmaz. Sanırım bizim aşıdan değilde sağlık ocağı çok soğuktu. Tüm soydular aşınyaparken muhtemelen midesini üşüttü o yüzden oldu. Geçmiş l olsun☺️