Aysegulklc 16 günlük bebeğim var dünden beri gaz sorunu var kullandığınız damla varmı önere bilveğiniz başka birşey yada 🤔
Oykununannesii12 Aysegulklc biogaia. Sab simplex. Siz rezene kimyon çayı için. Bebeğe 3 4 damla zeytinyağı içirin. Ayaklarını sıcak tutun
Buketars Kullandıkça görüyosun canım 45 günlüğüz kullanmadık ilaç kalmadı bugün nurse harwers colex aldım deniyecez inşallah fayda eder
Serpil123-kzmz Biogaia bağırsak geliştirici kullanabilirsin ilk onunla başladık sonra sap sipleks birlikte kullandım deneye deneye bulabiliyoruz iyi geleni
Aysegulklc TRENDYOLda baktım bi kaç tane herkez önerdiği nurse harvey’s eczanede varmış bakalım nasıl
Kamile1903 Aysegulklc nurse harweys colax çok çabuk etki eden bir şurup kesinlikle tavsiye ediyorum onun dışında rezene, anason ve kimyon tohumunu kaynatıp demlendirip için bebeğe sütten geçip rahatlamasını sağlıyor
Alvin0 Youtubede gaz masajlari var zeytinyagi yada bebe yagiyla yap damladan daha cok ise yaradı zinco kullanıyorum ben memnunum kendi cikariyor gazini
Gzd2020 Neredeyse bütün damlaları kullandık nurse harveys colex biraz daha iyi geldi sanırım kabızlığa da iyi geliyor kakasını yaptığı için daha rahatlıyor ama her çocuğa etkisi farklı deneye deneye bulunuyo maalesef
Oykununannesii12 Aysegulklc bişey olmaz bende o zamanlar vermiştim bi kaç kez. Isıtmaya gerek yok 3 4 damla olsa yeter. Bazen güzel gaz çıkartıyor zeytinyağı