yavruhamsihafsacuk enucuzbebekmarket.com dan alışveriş yapan var mı?? Varsa kıyafetleri beğendiniz mi ?
Ebrucaner yavruhamsihafsacuk ben yapmıştım tulum aldım baya memnun kaldım guzeldi . Öyle naylon değil pamuk sıkıntısız giydirdim uzun süre
Minikcivcivim yavruhamsihafsacuk evet ben alıyorum kışlıklarını o siteden çok memnunum. Polarlı ve tüylü olanlardan. Geçen kışta o siteden doldurdum bütün kışlıkları bu kışta öyle yaptım. Aşırı memnunum yani. İnce penyeleri hiç denemedim daha ama yazlık almadım onların kalitesini bilmiyorum ama kışlık malları çok güzel
aLmisMomSs yavruhamsihafsacuk ben yaptım canım pandemi yeni başladığında her yer ve bebek mağazaları dahi kapandığında oradan almıştım, ürünleri güzel. Fiyatı çok düşük olanların kalitesi de ona göre ama diğer ürünleri gayet güzel
BaraninAnnesi Hibou hiç alakası yok valla ben bu bebekmarketten alisveris yaptım cok kaliteli ürünleri. Cok beğenerek kullanıyorum ordan aldığım herseyi. Bunlar toptancı oldukları icin fiyatları uygun kalite dusuk olduğu icin degil
Gorkemkc BaraninAnnesi bende aynı fikirdeyim 24 liraya hastane çıkışı almıştım çok güzel pamuk büssürü şey aldım lifinden çorabına kadar hepsindende memnun kaldım e bebekden aldığım o pahalı zıbınlardan memnun kalmazken enucuzbebekmarket ten memnun kaldım
Hibou yavruhamsihafsacuk yo kumaşlar genelde pamuk güzel yani ama mesela 20tl lik zıbın takimi almıştım renk attı ipi koptu boyası çıktı ama 30a falan aldıklarım gayet güzeldi 100e hastane çıkışları vs onlar gayet güzeldi
Hibou yavruhamsihafsacuk yo kumaşlar genelde pamuk güzel yani ama mesela 20tl lik zıbın takimi almıştım renk attı ipi koptu boyası çıktı ama 30a falan aldıklarım gayet güzeldi 100e hastane çıkışları vs onlar gayet güzeldi