melodininoglu Kissslarrr 🖤 Kullandığınız memnun kaldığınız kırışıklık giderici Krem yada nemlendirici yada serum adı herneyse 😋 paylaşın bacım. Otuz yaş oldum başlayalım artık 🙏
Agustosbocegi melodininoglu ayy dün eşimle konuştuğum konu 🤦♀️💆♀️😂 gencecik yaşmda çöktüm botoks yaptırcam diye şakalaşırken acaba kremi falan yokmu gerçekten alsak dedi bu postu takibe alim bari 🤔😂😂
fikolatte melodininoglu ecowellin şu seti. Ekimde 350ye aldım. Kasımda 250yr düştü. https://ty.gl/d3rv01bbe doğal içerikli zararlı kimyasal içermediği için emzikli ve hamile kadınlar için uygun.
melodininoglu Agustosbocegi ya sorma hiç anlamam bende böyle şeylerden 😋 botox etkili Krem arıyorum bende çöktüm 😂
Alvin0 melodininoglu ben kullanmadım daha 21 yasındayim abla 😃 ama kullanan tanidiklarim oldu işe yariyor
Agustosbocegi melodininoglu 😂😂 hiç sanmıyorum o kadar etkili bir şey olsa ünlüler bıçak altına yatmaz ki biz bu fakirlikle nasıl alalım öyle mucizevi ürünü 😂😂😂😍😍🤗
Ankakusu35 melodininoglu etkili kremler o kadar pahalı ki var olan kırışığıda geçirmiyo oluşabilcek kırışıklıkların gecikmesini sağlıyo en etkilisi anında sonuç vereni botoks bence benimde gülünce gözaltlarım kırışıyo eşim izin verse koşa koşa gidicem ama istemiyo malesef:(
melodininoglu Agustosbocegi belki kokoş kizlar daha fazla kirismayi engelleyen bişi biliyodur diye düşündüm 😂 benim bildiğim tek şey göz kalemi 🤣
melodininoglu Ankakusu35 bende para olsa eşime sormam 😂 burnumuu kırışıkları göğüsleri hep yaptırırım 😂 Allah biliyoda vermiyo 🤣
Agustosbocegi melodininoglu kokoş ne arar pazarda 😂😂😂🤷♀️ kimse bebelerden aynaya bakamıyo ki benimde tek bildiğim canım (aloe vera kremim tek aşkım ) ,😂😂🤗
Pinarbek melodininoglu 2sinide kullandım inanılmaz fark edio benim kaz ayaklarım coktu sadece Sebamed biraz alışkanlık yapiyo