Oğlumun göğsünde ve sırtında var , bizimki onbeş yirmi günlüktü kendini belli etti 8 aya kadar büyüdü hatta çok büyüdü ve sertleşti her gören çocuk doktoru geçer önemli değil dedi ve biz o zamana kadar bekledik ama en son çok büyüyünce hematoloji ve kardiyoloji ye gittik, iç organlarına bakıldı temiz çıktı çok şükür, geç kaldığımız için bıngıldağı kapanmıştı kafasının içine bakamadılar maalesef , sonra hematoloji bize dideral diye bi hap yazdı kalp hapı ve ağır bi hap, üç gün hastanede kontrol altında kalıp yan etki edip edilmediğine bakıldı, yan etki yapmayınca hapı kullanmaya başladık ve her ay kontrole gitmemiz gerekiyodu ama bu geçen seneyi ve sokağa çıkma yasakları olunca kontrole gidemedik hapı bıraktım. Ama hapı kullanırken hemanjiom çok yumuşadı ve küçülmeye başlamıştı. İki ay önce tekrar hematolojiye gittim oğlum kan testi verdi kanında potasyum yüksek çıktığı için dideral hap veremedi bu sefer de göz damlası verdi timosol diye , göz damlası ama hemanjiom tedavisinde de kullanılıyormuş onun yan etkisi filan olmuyormuş , şimdi damla kullanıyorum iki aydır ama henüz bi küçülme olmadı hap daha etkiliydi