Buketars Arkadaşlar bu şurubu kullanan var mı eşim sağlık ocağına gitmişti bebeğimizin gazı için vermiş doktorumuz eczacı üzerine ne kadar kullanacağını yazmamış buarada bebek 2 aylık
Ayseduru07 Buketars bbenm bebeğim 3 ay 21 günlük bende 3 gün oldu kullanalı 4 defa 2 ml veriyorm sanki biraz işe yarıyor gibi ama baklım denemediğim ilaç kalmadı bu son çare
bitanem123 Buketars gunde 3 veya 4 kez 2ml şeklinde mamasına katarak verebilirsin yada emziriyorsan çay kaşığıyla verebilirsin
FG-oykumina Buketars aynen bizde aldık ama nasıl kaç damla kullanacağını bilmiyoruz banada bilgi verin olur mu
Ayseduru07 Buketars Allah yardımcımız olsun çok zormuş gazlı bebek çocugım çatlıycak snaki ultrason çektirdim karnı gaz dolu napsam olmuyor o kadar çok üzülüyorum ki ona da zor bize de
TiniminiKayra Buketars ayni saatlerdemi veriyodun canim duzenli vermexsen fayda etmiyo..ben nurse harveys şurubuda kullandim onun kadar etki etmemisti
Buketars TiniminiKayra canım herşeyini düzenli vermeye 9zen gösteriyorum telde kayıtlıdır mama saatleri ilaç saatleri ama yine fayda etmiyo çok ağlıyor kıyamıyorum
TiniminiKayra Buketars bende cok cektim canim gaz sancisindan karnina zeytinyagiyla masaj yap ilik havlu sar iyi geliyo gecmis olsun
gktgbsracl Buketars Bende oğluma 4 ayına kadar kullandım çok faydasını görmüşüm .. instgraminiz varsa Nurseharwes sayfası var orda yönetici ayrıntılı anlatıyor onu dinlerseniz daha uygun olur sizin için orda ki kaydedilmiş hikayelerde colex diye bı sayfa var 🙂